L'Institut Cubelles clou la seva participació al projecte Erasmus+ A 220 S.C.O.R.E amb una setmana plena d'activitats

16 d'octubre de 2023


L'alumnat de Cubelles ha participat en mobilitats a Turquia, Italia, Portugal, Estonia i Hungría dins el programa formatiu sobre les oportunitats de l'ús de la bicicleta per millorar la salut i el medi ambient

L'Institut Cubelles clou aquesta setmana la seva participació al projecte Erasmus+ A 220 S.C.O.R.E (Sustainability-Cycling Opportunities Related to Enviroment), dedicat al foment d'una mobilitat més sostenible. Aquest projecte va iniciar-se al mes de maig de 2022 amb una reunió inicial amb totes les organitzacions participants per acordar les accions i el seu calendari que ja aleshores va iniciar-se un acte de benvinguda per part de l'Ajuntament.

 

Amb aquest projecte, alumnat de Cubelles ha participat en mobilitats a Turquia, Itàlia, Portugal, Estònia i Hongria. I ara ha arribat el moment de fer la cloenda a Cubelles amb una programació d'activitats que tindran lloc del 15 al 21 d'octubre.

 

Precisament, la primera de les activitats per cloure el projecte ha tingut lloc aquest dilluns 16 d'octubre amb un acte de benvinguda. L'Ajuntament de Cubelles ha rebut als participants del projecte Erasmus+ S.C.O.R.E. en una trobada que s'ha celebrat a la plaça de la Vila, de les 9:30 h. a les 11:30 h. L'acte ha comptat amb l'alumnat procedent dels diferents països participants al projecte, que ha pres part d'una ruta guiada pel centre de la Vila i d'una visita a l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel.

 

Aquest projecte Erasmus+ A 220 S.C.O.R.E pretén abordar les diverses problemàtiques mundials i conscienciar als joves sobre les oportunitats que tenen com a agents protagonistes del canvi en el món actual. De fet, "un dels objectius del projecte és posar l'accent en l'ús de la bicicleta dins en el foment de la mobilitat més sostenible", tenint en compte els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) proposats per les Nacions Unides a l’agenda 2030. Així mateix ho ha comentat en una entrevista a Ràdio Cubelles, Sònia Ruiz, directora de l'Institut Cubelles.

Durant la setmana del 16 al 21 d'octubre els joves participants del projecte Erasmus+ A 220 S.C.O.R.E participaran de les diferents activitats programades per l'ocasió com ara diferents sortides per conèixer Barcelona, Sitges, Vilanova i Cubelles, la participació d'un taller de reparació de bicicletes, una visita guiada amb bicicleta pel litoral de Cubelles, entre d'altres. La directora de l'Institut Cubelles, Sònia Ruiz ha detallat quines són les diferents activitats organitzades durant la setmana d'acollida a l'alumnat participant dins el projecte de mobilitat Erasmus+ A 220 S.C.O.R.E.

 

Renata Bedós, alcaldessa accidental i regidora d'Ensenyament ha valorat la realització del projecte Erasmus+ A 220 S.C.O.R.E. a Cubelles.

 

La cloenda del projecte Erasmus+ es portarà a terme el divendres 20 d'octubre a l'Institut Cubelles.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles