'Giro di Cubelles', nova campanya de sensibilització de l'ús de la bicicleta promoguda a l'Institut Cubelles

16 de novembre de 2022


L'alumnat de 2n Batxillerat de la segona mobilitat del projecte Erasmus+ SCORE ha presentat a la direcció del centre aquesta acció que volen impulsar els dies 25 de novembre i 2 i 16 de desembre, sota el nom 'Vine a l'institut en bici i aconsegueix un regal'

L'alumnat de 2n Batxillerat de l'institut Cubelles de la segona mobilitat del projecte Erasmus+ SCORE per desenvolupar l'objectiu de desenvolupament sostenible ODS3 ha presentat a la direcció del centre una Campanya de sensibilització de l'ús de la bicicleta, que ha estat valorada molt positivament. 

 

Aquesta acció ha nascut després que cinc joves estudiants del centre hagin participat de la mobilitat a Bari-Itàlia, que va tenir lloc del 5 al 12 novembre a Itàlia, per desenvolupar l'ODS 3: Salut i Benestar, del projecte Erasmus+ KA220.

 

Aquesta setmana, a través de les seves xarxes socials, ja s'ha anunciat quin serà el cartell informatiu d'aquesta iniciativa que es vol impulsar els dies 25 de novembre i 2 i 16 de desembre, sota el nom 'Vine a l'institut en bici i aconsegueix un regal'. Aquesta acció servirà d'inspiració, juntament amb tota l'experiència viscuda a Itàlia, per a la creació d'un vídeo que a posteriori serà presentat a l'alumnat per promoure l'activitat.

 

Tancada la segona mobilitat del projecte Erasmus+SCORE

Del 5 al 12 novembre va tenir lloc la segona mobilitat del projecte Erasmus+ SCORE per desenvolupar l'objectiu de desenvolupament sostenible ODS3. Hi van participar cinc joves estudiants de 2n de Batxillerat de l'institut Cubeles que durant la seva estada van practicar ciclisme i bàsquet. També van assistir a diferents conferències sobre nutrició i sostenibilitat. I com a producte final l'alumnat de l'Institut Cubelles ha elaborat aquesta campanya de sensibilitació per animar als seus companys a utilitzar la bicicleta per anar a l'institut.

 

Més enllà de tot això, l'alumnat ha establert vincles personals. El primer dia, van passar estar a Bisceglie. Primerament van visitar l'Ajuntament de la població i, més tard, van desenvolupar les seves habilitats ciclistes a “Cyclodromo Sport”.  Valeria Recaré, coordinadora de Projectes Internacionals de l'Institut Cubelles parlava d'aquest projecte en una entrevista mantinguda a Ràdio Cubelles.

El projecte porta a terme una tasca de conscienciació, a través del ciclisme, per aconseguir una vida millor i més sostenible tenint en compte els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) que ha proposat les Nacions Unides a l’agenda 2030.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles