Les entitats ja tenen a punt els seus últims detalls per sortir a la Rua de Carnaval

5 de febrer de 2016


Algunes de les colles cubellenques reclamen una mica més de calma en el ritme de la rua per poder gaudir-la més estona

Les entitats ja tenen a punt els seus últims detalls per sortir a la Rua de Carnaval. Algunes de les colles cubellenques reclamen una mica més de calma en el ritme de la rua per poder gaudir-la més estona. El Carnaval de Cubelles té el seu punt àlgid amb la rua de dissabte. Aquest any hi participaran 45 grups i carrosses, algunes de fora i unes quantes del mateix municipi.

 

Entre les colles cubellenques que han passat per Ràdio Cubelles, la Penya Jove Ciquitraque és una de les més veteranes de les rues. La Raquel Girona, com a portaveu de la penya, ha explicat que en el seu cas opten per un Carnaval de lluïment. Segons diu, estan satisfets de com s’organitza el Carnaval, de la visita de grups i carrosses d’altres pobles i dels canvis d’horaris que es van fer fa uns anys enrere. Sí que demanen però que la Rua circuli a un ritme més lent i que duri més estona perquè s'han trobat alguns anys que la seva carrossa ha completat la Rua amb poc més de mitja hora. 

 

El recorregut de la rua d’aquest any passarà sortirà com és habitual de la rambla de Pau Casals a les set de la tarda. Un cop arrenquin les carrosses faran un tram del passeig de Vilanova i giraran pel carrer de Joan de la Salle fins el carrer de Segur i el carrer de Sumella. Un cop a la Creu, la rua tombarà pel carrer de Sant Antoni per anar a buscar la plaça de Jaume Marsé. Les carrosses pujaran aleshores pel Passeig de Vilanova, giraran al carrer de Rocacrespa i un cop al carrer Nou ja arribaran a la plaça del Mercat. Allà es farà la lectura del Sermó i el ball de Carnaval amb DJ’s.

 

Entrevista a Raquel Girona de la Penya Jove Ciquitraque. 

 

 

Entrevista a Judit Fuster, presidenta de l'Ampa de la Llar d'Infants La Draga

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles