La rua del Carnaval reunirà 45 grups i carrosses diferents

26 de gener de 2016


La previsió és que entre tots els participants apleguin unes 3.500 persones el dia 6 de febrer. Unes 700 persones seran de Cubelles i la resta, unes 2.500 vindran per sumar-se al Carnaval.

La rua de Cubelles reunirà 45 grups i carrosses diferents. D’entre els participants hi haurà 4 carrosses i 7 grups de Cubelles. La resta provenen de municipis propers del Garraf com Vilanova o Les Roquetes i de punts del Penedès com ara Vilafranca, Les Cabanyes, l’Arboç, Sant Jaume dels Domenys, el Vendrell o Calafell.

 

La previsió és que entre tots els participants apleguin unes 3.500 persones el dia 6 de febrer. Unes 700 persones seran de Cubelles i la resta, unes 2.500 vindran d'altres municipis per sumar-se al Carnaval. A més, des de l’Ajuntament es calcula que entre el públic i gent que hi participa per lliure s’hi poden afegir un miler de persones més. Per tot plegat, des del departament de Cultura de l’Ajuntament, l’Elisabeth Balsell, alerta que la festa és millor controlar-la. En tot cas, la Rua de Cubelles es caracteritza per ser de públic familiar i no ha lamentat incidents greus en aquest sentit. Tanmateix, sobretot per comoditat l’Elisabeth Balsell ha recordat que hi haurà lavabos ubicats en diversos punts del recorregut.

 

El Carnaval de Cubelles arrencarà aquell mateix dissabte 6 de febrer amb la rua. L’última carrossa de totes serà la del Carnestoltes que aquest any l’organitza El Cubell amb el suport de l'Ajuntament.

 

Entrevista a l'Elisabeth Balsell de la regidoria de cultura de l'Ajuntament

  


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles