La Policia Local, a punt pel dispositiu de seguretat del Carnaval

4 de febrer de 2016


Els controls a les entrades i sortides del municipi i la coordinació del trànsit el dia de la Rua, són les principals preocupacions de seguretat per aquest cap de setmana

La Policia Local, en el dispositiu de seguretat de Carnaval, comptarà amb els Mossos d’Esquadra, el grup de riscos de Cubelles i una empresa de seguretat privada. Pel què fa al recorregut, el cap de la policia local, Daniel Guillem assegura que és a la rambla de Pau Casals, on s’agrupen les carrosses abans de començar, on de vegades hi ha més problemes. 

 

Fora del trànsit de les carrosses, però, Daniel Guillem, cap de la policia local, celebra que el Carnaval de Cubelles no pateixi cap més problema de seguretat i qualifica la festa de familiar. Sobretot, diu, a Cubelles la rua és tranquila en comparació amb Carnavals de l'entorn on hi ha més aglomeracions o més abús de l'alcohol.

 

El dispositiu de seguretat de Carnaval es posarà en marxa divendres amb les prohibicions d’aparcament als carrers del recorregut i entrarà en la seva fase més important dissabte a la tarda quan vagin arribant les carrosses.

 

Entrevista al cap de la policia local, Daniel Guillem.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles