Jornada solidària per la Marató de TV3 a l'escola Mar i Cel, el 15 de desembre

4 de desembre de 2018


El centre realitzarà durant tot el matí, una programació d'activitats per recaptar diners per la Marató, que estarà oberta a tothom

L’escola Mar i Cel té a punt una nova jornada solidària per a la Marató de TV3. Conjuntament, el centre i la seva Ampa han programat per dissabte, 15 de desembre una jornada familiar oberta a tothom i plena d’activitats per recaptar diners per a la Marató.  De fet, aquest serà el sisè any que, des de l’escola Mar i Cel s’organitzen activitats, amb la finalitat de recaptar donatius per a la Marató de TV3.

 

La programació inclou diferents activitats dirigides a les famílies amb manualitats, jocs i entreteniment. La programació, que començarà a les 10 i es tancarà a les 14h, conté des de pintacares, globotà, inflables, jocs d’alimentació, taller de robòtica, manualitats, gimcana, Playstation, circuit de cars, arbre dels desitjos, paradetes, servei de bar i botifarrada. La jornada al Mar i Cel culminarà amb els sortejos de regals i paneres. L’entrada a la jornada solidària tindrà un preu de 3€. Els diners recaptats es destinaran a la Marató de TV3.

 

També es posarà a la venta un nou compacte gravat pels alumnes de l'escola, que vol recollir i donar a conèixer el treball musical que es fa al centre. Xavier Jorba, mestre de música en declaracions a Ràdio Cubelles ha explicat que ja s'estan últimant els darrers preparatius per tenir llest el nou compacte enregistrat amb la participació de l'alumnat de l'escola.

Ràdio Cubelles col·laborarà enguany amb l'escola Mar i Cel, oferint un programa en directe, que acostarà la jornada solidària als oients de l'emissora municipal. El programa, que serà presentat per Àngels Fuster i Lolo Garcia, es farà de les 11 a les 13h, des dels estudis que disposa l'escola Mar i Cel al centre. 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles