Ràdio Cubelles oferirà el 15 de desembre un programa especial dedicat a la Marató de TV3

4 de desembre de 2018


El programa s'emetrà en directe, de les 11 a les 13h, des dels estudis de ràdio de l'escola Mar i Cel on el centre estarà celebrant una jornada solidària plena d'activitats dirigides a les famílies, amb la finalitat de recaptar donatius per a la Marató de TV3. 

Ràdio Cubelles oferirà dissabte 15 de desembre un programa especial dedicat a la Marató de TV3. L'emissora municipal acostarà la jornada solidària que que té a punt l'escola Mar i Cel per aquest dia, i que inclou diferents activitats dirigides a les famílies amb manualitats, jocs i entreteniment. El programa, que serà conduït per Àngels Fuster i Lolo Garcia, s'emetrà en directe, de les 11 a les 13, des dels estudis de ràdio que disposa l'escola Mar i Cel. 

 

Conjuntament, l'escola Mar i Cel i la seva Ampa han programat per dissabte, 15 de desembre una jornada familiar oberta a tothom i plena d’activitats per recaptar diners per a la Marató. La programació, que començarà a les 10h i es tancarà a les 14h, contindrà diverses activitats: pintacares, globotà, inflables, jocs d’alimentació, taller de robòtica, manualitats, gimcana, Playstation, circuit de cars, arbre dels desitjos, paradetes, servei de bar i botifarrada.

 

La jornada per a la Marató de Tv3 al Mar i Cel culminarà amb els sortejos de regals i paneres. També es posarà a la venta un nou compacte gravat pels alumnes de l'escola, que vol recollir i donar a conèixer el treball musical que es fa al centre. L’entrada a la jornada solidària tindrà un preu de 3€. Els diners recaptats es destinaran a la Marató de TV3.

 

Aquest serà el sisè any que des de l’escola Mar i Cel s’organitzen activitats amb la finalitat de recaptar donatius per a la Marató de TV3. 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles