Última setmana per gaudir del nou espectacle “The Magic Formula” a Cubelles

17 d'agost de 2018


Diumenge serà l'última oportunitat que tindrà el públic per veure a Cubelles aquest espectacle, que compta amb la participació de més d’una trentena d’artistes internacionals, i on la màgia n’és la protagonista, i on s’ha volgut mantenir l’essència del circ dels anys 30 i combinar-ho amb l’actualitat.

Estrena circ Raluy Legacy Cubelles (2).jpg

 

Última setmana per gaudir del nou espectacle “The Magic Formula”, que ofereix el Circ Raluy Legacy a Cubelles, en un acte inclòs dins la programació de la Festa Major de Cubelles. Diumenge, 19 d'agost serà l'última oportunitat que tindrà el públic per veure a Cubelles aquest espectacle, que compta amb la participació de més d’una trentena d’artistes internacionals, i on la màgia n’és la protagonista, i on s’ha volgut mantenir l’essència del circ dels anys 30 i combinar-ho amb l’actualitat.

 

A banda de la màgia, “The Magic Formula” està carregat també d'emoció i destresa, on hi han trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els ulls de qui el miren, amb prou feines seran capaços d'assimilar. Un xou que combina perfectament la tradició i l'esperit del circ més autèntic, amb les últimes innovacions tècniques i artístiques, en una fórmula única que cerca seduir els majors i fascinar els més petits.

 

El Circ Raluy Legacy posa en valor la tradició d'una família que fa més de cinc generacions que es dedica a la professió amb la mateixa devoció que ho feia Lluis Raluy Iglesias en els seus inicis. El nom de l'espectacle #THEMAGICFORMULA és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser un entranyable pallasso de clara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques. Però, l'experiència del Circ Raluy Legacy no acaba amb l'espectacle. L'encant propi que aporten els carruatges retro, senyal d'identitat de la família Raluy, ja fan que visitar el circ sigui una bona oportunitat per també viatjar en el temps.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles