El Circ Raluy Legacy presenta el seu nou espectacle a Cubelles

1 d'agost de 2018


#THEMAGICFORMULA és el nom de la nova producció que el circ presentarà del 2 al 19 d'agost a Cubelles, a la Plaça del Prat (al costat de la tèrmica). El nou Show combina els ingredients clàssics del circ dels anys 30 amb algunes de les disciplines més innovadores del circ mundial.

Circ Raluy Legacy 2018.jpeg

 

L'entrevista a la Niedziela i la Emily Raluy. Elles són la cinquena generació de la família Raluy (cliqueu sobre l'enllaç)

 

El proper 2 d'agost, el Circ Raluy Legacy estrenarà el seu nou espectacle a Cubelles: #THEMAGICFORMULA. El nou show, que està completament renovat, combina diversió, emoció i fascinació. Una fórmula que cerca ceduir als adults i fascinar als més petits, mantenint l'essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb l’avantguardisme més actual. El nom de l'espectacle és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser un entranyable pallasso de clara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques.

 

El públic trobarà un espectacle renovat, carregat de màgia, emoció i destresa, amb trucs i desaparicions, equilibris i contorsions. La nova fórmula compta amb actuacions dels membres de la família com ara Louisa Raluy (grans il·lusions), Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles), Jurek Swider que forma el duo amb Sandro Roque, els benjamins Benicio i Charnelle, i tot un seguit de figures de renom internacional. Tot el conjunt suposa una combinació que allarga la llegenda familiar i trasllada a l'espectador a un món ple de màgia i il·lusió.

 

Durant l'última gira, el Circ Raluy Legacy ha visitat més de 50 ciutats i ha comptat amb més de 20 artistes reconeguts internacionalment que, juntament amb els artistes de la família, han ofert més de 500 funcions, fent gaudir a més de 300.000 espectadors.

 

La venda d'entrades es realitza a través de la web o a les taquilles del circ, obertes de 11:00 a 13:00 i a partir de les 15:00, de dijous a diumenge.

Horaris:

De dilluns a divendres a les 20:30h

Dissabtes i diumenges sessió doble a les 18:00h i a les 20:30h

Preu a partir de 10€. Dijous, dia de l’espectador. 

 

Més informació a www.circoraluy.com


 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles