El Circ Raluy Legacy conquista el públic de Cubelles en l’estrena del nou espectacle “The Magic Formula”

3 d'agost de 2018


La companyia va exhaurir les entrades en el seu primer dia d'actuació per Festa Major. L'espectacle es podrà veure fins el 19 d'agost en la carpa del circ, instal·lada a la Plaça del Prat, al costat de la tèrmica

Estrena circ Raluy Legacy Cubelles (10).jpg

Notícia (cliqueu sobre l'enllaç)

 

El Circ Raluy Legacy omple la seva vela en l'estrena del seu nou espectacle a Cubelles. La companyia va exhaurir les entrades dijous a la tarda, en el primer dia d'actuació al municipi. El circ seguirà oferint el seu espectacle fins el 19 d’agost, en un acte inclós dins la programació de la Festa Major de Cubelles.

 

Més d’una trentena d’artistes internacionals van oferir aquest nou espectacle on la màgia n’és la protagonista, i on s’ha volgut mantenir l’essència del circ dels anys 30 i combinar-ho amb l’actualitat.

 

A banda de la màgia, “The Magic Formula” està carregat també d'emoció i destresa, on hi han trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els ulls de qui el miren, amb prou feines seran capaços d'assimilar. Un xou que combina perfectament la tradició i l'esperit del circ més autèntic, amb les últimes innovacions tècniques i artístiques, en una fórmula única que cerca seduir els majors i fascinar els més petits.

 

El Circ Raluy Legacy posa en valor la tradició d'una família que fa més de cinc generacions que es dedica a la professió amb la mateixa devoció que ho feia Lluis Raluy Iglesias en els seus inicis. El nom de l'espectacle #THEMAGICFORMULA és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser un entranyable pallasso de clara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques. Però, l'experiència del Circ Raluy Legacy no acaba amb l'espectacle. L'encant propi que aporten els carruatges retro, senyal d'identitat de la família Raluy, ja fan que visitar el circ sigui una bona oportunitat per també viatjar en el temps.

 

Informació sobre la venta d'entrades

Web Circ Raluy Legacy

 

 #TheMagicFormula

Entrevista a les germanes Niedziela i Emily Raluy

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles