El govern optarà per una modificació del pressupost prorrogat

2 de juny de 2016


UC, ERC i ICV han decidit aparcar la proposta que va rebutjar l’oposició però assegurar les inversions que contenia com la dels safaretjos i la renovació de l’enllumenat. Si s’aproven, aquests canvis sumaran mig milió d’euros

Entrevista a l'alcaldessa Rosa Fonoll 

 

 

L’Ajuntament seguirà els sis mesos que queden de 2016 amb el pressupost del 2014. El govern preveu aprovar un conjunt de modificacions en el proper ple municipal, previst pel 21 de juny. En aquests moments, l’executiu ja ha mantingut reunions amb una part dels grups municipals de l’oposició per tal d’explicar aquestes modificacions. La intenció és no perdre subvencions i crèdits de la Diputació de Barcelona.

 

L’alcaldessa Rosa Fonoll ha avançat en una entrevista a Ràdio Cubelles que van descartar l’opció d’aprovar els comptes del 2016 en una junta de govern local. Tanmateix, no volen renunciar a les inversions previstes i per aquest motiu ara proposaran una modificació pressupostària. En el proper ple municipal preveuen desencallar algunes inversions, que per separat no superen en cap cas els 100.000 euros però totes juntes arriben al mig milió. Són projectes com la reforma dels safaretjos o la renovació de l'enllumenat públic, que en cas de quedar penjats, ja no disposarien de subvencions d'altres administracions.

 

En definitiva, els comptes de l’Ajuntament continuaran prorrogats uns mesos més, amb l'objectiu del govern d’aprovar-ne uns de nous pel 2017 que ja incloguin un esforç d’inversions important.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles