La Draga celebra 25 anys aquest dissabte

14 d'abril de 2016


A la trobada de bestiari hi participaran les Mulasses de Vilanova, els Dracs Bessons de la Geltrú, el Drac d’aigua de Canyelles, l’Aligueta del Vendrell, l'Àliga de Tarragona, la de Vilafranca, el Drac Estarrufadet del Poble Nou i el Viagrot sense petards.

Entrevista a Gemma Sànchez, secretària de l'Agrupació de Balls Populars 

 

 

 

L’ABP ha convidat bestiari sense foc de la comarca que serà a Cubelles dissabte 16 d'abril per commemorar l’aniversari. És un dels actes que incorpora la cultura popular a l’agenda de la 42a Setmana Cultural juntament amb el cercavila dels balls blancs.

 

Aquest dissabte en l’aniversari de La Draga hi participaran la Mulassa cabreta de Vilanova, els Dracs Bessons de la Geltrú, el Drac d’aigua de Canyelles, l’Aligueta del Vendrell i el Drac Estarrufadet del Poble Nou, l'Àliga de Tarragona, l'Àliga de Vilafranca del Penedès i el Viagrot sense petards.

 

L’agrupa també té a punt el seu primer cercavila de la temporada, que des de fa uns anys s’inclou dins de la Setmana Cultural.

 

Dissabte a partir de les cinc de la tarda les bèsties sense foc es plantaran a la plaça de la vila perquè tothom s’hi pugui apropar. A partir de les sis de la tarda començarà el cercavila.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles