Dijous arrenca la 42a Setmana Cultural

12 d'abril de 2016


La reivindicació de Joan Roig i Piera serà l’acte que obrirà la programació que s’estendrà del 14 al 24 d’abril.

Dijous comença la 42a Setmana Cultural de Cubelles. El GEC Amics del Castell ha organitzat una taula rodona amb Joan Vidal i Ramon Gómez que servirà per donar el tret de sortida a la Setmana Cultural i per posar en valor la petjada de Joan Roig i Piera. Serà dijous a dos quarts de set al Centre Social. A banda de la taula rodona, també se li dedicarà una exposició fotogràfica a càrrec d’Antoni Pineda, que es podrà visitar tot el mes d’abril.

 

Divendres la Setmana Cultural continuarà amb una conferència on s’explicarà l’extracció dels murals de Can Travé. Serà a les set de la tarda al Centre Social.

 

Dissabte serà el torn dels 25 anys de La Draga. Aquest element del bestiari festiu cubellenc commemorarà l’efemèride amb un cercavila amb bèsties sense foc en què hi participaran les Mulasses de Vilanova, els Dracs Bessons de la Geltrú, el Drac d’aigua de Canyelles, l’Aligueta del Vendrell i el Drac Estarrufadet del Poble Nou. Serà dissabte a partir de les cinc de la tarda a la plaça de la Vila. I el mateix dia, El Cubell proposa un concert de rock’n’roll amb l’Enma Fernàndez, en Kikus Costa i els dj’s Xexi i Boxi. Serà a les nou a la plaça del Centre Social.

 

La Setmana Cultural tindrà continuïtat tota la setmana que ve, amb activitats fins el diumenge després de la diada de Sant Jordi.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles