Segueixen obertes les inscripcions per al pubillatge i trepitjadors de la Festa de la Verema

25 d'agost de 2016


Les inscripcions, que són gratuïtes, estan obertes i es poden realitzar fins a una setmana abans de l’elecció

 

 

 

Entrevista a Ana Gonzalvez, responsable de l’Oficina de Turisme del Castell 

Segueixen obertes les inscripcions per al pubillatge i trepitjadors de la Festa de la Verema. Com cada any, l’elecció de la Pubilla i l'Hereu, la Dama i el Fadrí, la Pubilleta i l'Hereuet, la Dameta i el Fadrinet de Cubelles, es farà durant la festivitat de La Verema. Concretament serà el segon cap de setmana de setembre, els dies 9 i 10 de setembre. Les inscripcions, que són gratuïtes, estan obertes i es poden realitzar fins a una setmana abans de l’elecció.

 

Abans de l’acte d’elecció del pubillatge, els participants hauran de passar una fase de preselecció davant d’un jurat, en un acte que tindrà lloc el divendres 9 de setembre. Les inscripcions per prendre part de l'elecció del pubillatge de Cubelles es pot realitzar a través d’un formulari des del web municipal.

 

També estan obertes les inscripcions per a la participació  com a trepitjadors del raïm a la Festa de la Verema En aquest cas, les inscripcions estan limitades a 6 infants i s’han de fer presencialment a l’Oficina de Turisme de Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles