L’Ajuntament ja ha donat a conèixer els actes de la Festa de la Verema

24 d'agost de 2016


Els dies 9 i 10 de setembre hi haurà tota mena d’activitats en una nova edició amb alguns canvis i apostes diferents dels últims anys

 

 

Entrevista a Raül Mudarra, regidor de Turisme, Raül Mudarra 

 

Ja està tancada la programació de la 29ena edició de la Festa de la Verema 2016. 9 estands de vi i cava,  i 7 de gastronòmics hi seran presents a la cita d’enguany, que tindrà lloc els dies 9 i 10 de setembre. La Regidoria de Turisme ha preparat una programació de dos dies plena d’activitats musicals i familiars, amb l’objectiu de dinamitzar la plaça del Mercat durant tota la jornada, des del matí a la nit. Incrementar la participació del comerç local i dels productors de vi i cava de la zona Garraf Penedès en les degustacions gastronòmiques, de vi i cava, ha estat un altre dels propòsits d'aquesta nova edició. 

 

La programació arrencarà el primer dia amb els actes més tradicionals. És el cas del lliurament dels Pàmpols,  la trepitjada de raïm, i l’acte de proclamació del pubillatge. Mentre que el segon dia la programació potencia les activitats musicals des de l’escenari de la plaça del Mercat. Al matí hi haurà una jornada de dues hores que contindrà zumba i la demostració de diferents modalitats de ball, entre d’altres. Al migdia, com a novetat es farà un doble concert vermut, amb les actuacions dels cantautors Kikus Costa i Pau Alabajos. A la tarda, se seguirà amb ball Country i els concerts de l’“Últim Cavall”, Joan Rovira, i l’Orquestra All i Oli.

 

La Festa de la Verema oferirà curses de tonells de vi, concurs de trepitjadors de raïm i jocs gegants relacionats amb la Verema. És el cas, per exemple, d’un trencaclosques, dels gotims equilibristes, de  jocs de punteria i de llançament de l’espardenya, al cub, del raïm a la taula, jo de gran vull ser viticultor, entre d’altres. L’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel també se suma a la Festa i oferirà una visita a la mostra amb un toc de Verema, que finalitzarà amb una copa de cava.

 

El recinte de la Festa de la Verema acollirà els dos dies un Mercat d’artesà i de pagès. Hi hauran exposicions d’eines de boter i una demostració d’oficis i eines. I des de l’estand de Turisme es presentaran les plaques de cava d’aquest any. També hi haurà la signatura de llibres d’autors del cicle Cubelles Noir al seu estand.

 

La programació integra de la Festa de la Verema es pot consultar al web municipal www.cubelles.cat.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles