L’asfaltatge de l’aparcament de l’estació continua pendent d’ADIF

2 de febrer de 2016


El govern manté converses amb l'empresa espanyola per forçar una actuació de millora del paviment i aconseguir la cessió d'espais com l'aparcament de terra.

De moment, el regidor d’Espai Públic, José Manuel Ardila, confirma que entre Renfe i l’Ajuntament han fet petits retocs allà on han pogut per millorar l’aspecte i la funcionalitat de l’espai que queda just davant de l’estació. Segons el regidor José Manuel Ardila només s’ha asfaltat una part que és competència municipal i estan pendents d’ADIF perquè tard o d’hora actuï en la part que li pertoca.

 

El regidor d’espai públic, José Manuel Ardila, ha descartat de moment que sigui l’ajuntament qui es faci càrrec de la pavimentació de l’aparcament. En canvi, sí que estaria disposat a gestionar dos espais que actualment són en mans d’ADIF. El govern està negociant per concretar la cessió de l’aparcament de terra i de la zona enjardinada del costat de l’estació per poder ocupar-se’n directament. On l’Ajuntament ja ha hagut d’intervenir per motius de seguretat és en un dels passos sota la via, tal com explica el regidor José Manuel Ardila.

 

Per la seva banda, ADIF només s’ha encarregat fins ara de posar més tanques que impedeixin l’accés directe a l’estació i a les vies. I RENFE ha millorat la imatge de l’estació i ha augmentat la llum a l’entrada del recinte. La resta de condicions s’aniran negociant en futures reunions. Mentrestant, el govern ha encarregat a una de les tècniques de l’Ajuntament que coordini totes les actuacions que s’hagin de fer en relació amb l’estació.

 

Entrevista al regidor d'Espai Públic, José Manuel Ardila

  


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles