Han començat les feines de millora de l’aparcament de l’estació

20 de gener de 2016


De moment, s’ha asfaltat una part de l’accés de vehicles i s’ha millorat l’aspecte d’alguns elements decoratius i dels entorns

Han començat les feines de millora de l’aparcament de l’estació. De moment s’ha asfaltat una part de l’accés de vehicles i s’ha millorat l’aspecte d’alguns elements decoratius i dels entorns. La zona destinada a l’aparcament davant de l’estació de tren està sent condicionada, tal i com es va acordar en la reunió conjunta d’Adif-Renfe amb l’Ajuntament de Cubelles. Els primers treballs realitzats han estat el manteniment, millora, neteja, poda, desbrossament i pintura de l’entorn de l’estació, a més de l’asfaltat de l’accés per als vehicles des del passeig Narcís Bardají – plaça de Pau Casals.

 

Més concretament els treballs realitzats són:

-Reforç i pintat dels tòtems de l’entrada  que estaven malmesos

-Pintat de les tanques i murs del voltant de l’entrada de l’estació que estaven en molt mal estat

-Reposat de les làmpades de l’accés, canviant-les per unes de noves que donen més llum a l’entrada

-Instal·lació de tanques de seguretat

 

La resta de treballs a realitzar es consensuaran al llarg del mes de gener i s’establirà el calendari d’actuacions. Entre aquestes destaquen nous desperfectes al paviment que han quedat a la vista després de la poda, la reparació del mur del carrer Millera que presenta fissures abans tapades pels arbustos. També s’ha descobert un tal·lus sense pavimentar allà on inicialment es pretenia reubicar la parada de taxis i l’aparcament de motos.

 

En la reunió de treball amb Adif-Renfe l’Ajuntament de Cubelles va oferir la possibilitat de signar un conveni per rebre la de cessió d’espais. Concretament es va fer referència tant a la zona d’aparcament com el pas subterrani sota la via, l’anomenat pas ciutat. Actualment, els Serveis Jurídics municipals estan estudiant com formular la petició, i s’està a l’espera de convocar una nova trobada amb el gestor d’infraestructures ferroviàries i concretar els pactes que haurà de recollir aquest futur conveni.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles