Ja s’ha publicat el cartell i l’agenda del Carnaval

20 de gener de 2016


Els actes es concentraran entre el dissabte 6 de febrer, amb la rua; i el dimecres 10 de febrer, amb l’enterro d'en Carnestoltes i els actes infantils de diumenge 7 i dilluns 8.

Aquest any s’han tornat a oferir subvencions amb les mateixes quantitats que en les últimes edicions i es mantenen les bases per aconseguir-les. El dia abans es farà el repartiment dels sacs de confeti perquè les carrosses i els grups que ho vulguin en llencin durant el recorregut. 

 

El trajecte de la Rua de Carnaval començarà de la rambla de Pau Casals i enfilarà avall pel passeig de Vilanova. Després girarà pel carrer de Joan de la Salle, el carrer de Segur, el carrer de Sumella i el de la Creu i tombarà ja cap el carrer de Sant Antoni. D’allà les carrosses continuaran fins a la plaça de Jaume Marsé, el passeig de Vilanova, el carrer de Rocacrespa, el carrer Nou i l’arribada a la plaça del Mercat. Allà serà on es farà la lectura del sermó de Sa Majestat Carnestoltes i tot seguit començarà el ball de Carnaval amb DJ’s locals. 

 

El diumenge dia 7 de febrer serà el torn de les comparses infantils. Les banderes de les AMPES començaran els seus recorreguts a les 11 del matí i es trobaran a l’una del migdia a la plaça de la vila per fer la guerra de caramels. La programació infantil continuarà el dilluns dia 8 amb la rua infantil que a partir de les quatre de la tarda recorrerà els carrers del centre. L’acte s’acabarà amb un espectacle d’animació infantil a la plaça del Mercat i una xocolatada. 

 

I el dimecres de cendra, el dia 10, serà la jornada dedicada a l’enterro del Carnestoltes. La comitiva de ploraners i ploraneres acompanyats dels diables passarà per diversos carrers del centre per anar a parar com és habitual a la plaça del mercat on s’incinerarà el cos del rei del Carnaval i s’oferirà una sardinada popular. L’ajuntament ha editat uns programes que es poden recollir i consultar en els edificis municipals com el Centre Social o la Biblioteca.

 

 


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles