L’Exposició Permanent del Charlie Rivel ha guanyat visitants durant el 2015

19 de gener de 2016


Les activitats guiades i els tallers, segons els responsables, són part dels motius d’aquest increment de quasi un miler més en relació amb el 2014

En concret durant tot el 2015, l’exposició ha comptat més de 2700 visitants. El col·lectiu més nombrós és el dels grups familiars que suposen un 60% del públic anual. Com a responsable de l’Exposició Permanent del pallasso, Mònica Fuster, ha explicat a Ràdio Cubelles algunes de les dades més destacades del 2015. El públic va variant segons els mesos de l’any. Per exemple els mesos amb més visitants han estat el juliol i el febrer. Aquest 2015, segons Mònica Fuster, s’ha mantingut un esquema mensual que es va reproduint els últims anys i que porta grups de visitants d'agències de viatges a principis d'any i grups escolars després de l'estiu.

 

Els atractius de la mostra s’han anat incrementant amb adquisicions i donacions relacionades amb la figura de Charlie Rivel. Des de fa uns anys, però, també s’han sumat elements cedits per Paulina Andreu Rivel Schumann, filla adoptiva de Cubelles, filla del Charlie i amb una llarga carrera al món del circ. 

 

L’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel també continua amb la commemoració dels seus 25 anys d’existència. En aquest sentit, el proper 30 de gener s’oferirà una activitat familiar amb la interpretació d’un conte i un taller de maquillatge relacionat amb el Carnaval.  

 

Entrevista a Mònica Fuster, responsable de l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles