El cantautor Albert Pla ha donat una guitarra a l’exposició del Charlie Rivel

18 de gener de 2016


El músic català ha estat a Cubelles aquest diumenge i ha assegurat que l’escultura del pallasso que recentment va rebre l'exposició, havia estat a casa seva durant molts anys.

L’exposició del Charlie Rivel ha completat la figura del pallasso que va aterrar a Cubelles el novembre passat. Albert Pla ha visitat el municipi expressament per portar una guitarra, que ha signat en un acte on també han assistit l'artista de circ Paulina Schumann, filla adoptiva de Cubelles i filla de Charlie Rivel. La regidora de cultura Ester Pèrez ha rebut al músic català al Castell on s'ha fet l'acte de lliurement de la guitarra aquest diumenge 17 de gener.

Albert Pla ha assegurat que aquesta mateixa escultura del pallasso que recentment va rebre Cubelles, havia estat a casa seva durant molts anys perquè era del seu sogre.

Per la seva banda, la regidora Ester Pèrez considera un valor afegit que artistes de renom com Albert Pla reconeguin i col·laborin amb l’exposició del Charlie Rivel en l'any de la commemoració del 25é aniversari de la mostra.

A partir d’aquesta setmana, la guitarra donada i signada per Albert Pla acompanyarà l’escultura que Cubelles va rebre aquesta tardor.

 

Declaracions d'Albert Pla a Ràdio Cubelles

 

 

Declaracions de la regidora de Cultura, Ester Pèrez. 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles