Qui som?

Tenir més presència al carrer, seguint el conjunt d’actes que es desenvolupin a la vila, i promoure la participació a través de les xarxes socials per enfortir el seu servei públic són algunes de les apostes que s’han marcat Ràdio Cubelles. L’emissora engega una nova programació seguint amb la seva funció pública de donar servei i informació a la ciutadania, fomentant i dinamitzant la seva participació.

 

Ràdio Cubelles és l’emissora municipal més antiga del Garraf. Va néixer el 22 de març de 1981. Actualment l’equip humà de l’emissora, dirigida per Àngels Fuster, està format per Pau Ramon, Josep Lluís Villanueva i Marc Torres.

 

Ràdio Cubelles sempre ha tingut com a principal objectiu arribar a tots els àmbits de la realitat social i cultural de la població amb la voluntat de servei públic local i de proximitat.

 

Els espais informatius representen un pes específic a la programació i la fórmula més eficaç de fer arribar a la ciutadania els esdeveniments que es produeixen a la vila. L’esport també té una presència destacada a la programació diària amb transmissions esportives  en directe al cap de setmana.

 

L’emissora continua sent una ràdio oberta als col·laboradors i col·laboradores, que tenen un paper clau a les ones, sense els quals no seria possible oferir a la graella de programació un ventall ampli de programes especialitzats. El caràcter d’emissora pública ha fet que Ràdio Cubelles hagi estat i estigui oberta a la col·laboració de tothom qui vulgui participar. En l’actualitat Ràdio Cubelles compta amb més d’una quarantena de col·laboradors.

 

La pots escoltar al 107.5 FM, al canal de ràdio de la TDT, i on line (radiocubelles.cat). I també podeu seguir-nos a través de les xarxes socials, des del facebook https://www.facebook.com/radiocubelles i des del twitter https://twitter.com/RCubelles

 

Consulteu les tarifes de publicitat a través del web www.radiocubelles.cat, enviant un e-mail:radio@cubelles.org, per telèfon al 93 895 03 26, o presencialment al carrer Colom, 7, 1r pis. 

Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles