Programació Estiu 2023

Graella de programes vàlida del 25 de juny a l'11 de setembre 

 

Ràdio Cubelles engega el 25 de juny la seva programació Estiu que mantindrà fins al 10 de setembre. L'emissora municipal adapta la seva graella de programes i incorporarà com a novetat alguns espais radiofònics com ara 'Atrapa un cinema', 'El Amor Habla' i 'Discotequer@s'.

 

'El Amor Habla' anirà a càrrec de l'Elisabet Esteban Mulet que dirigirà el programa radiofònic basat en el seu llibre 'El Amor Habla'. És un espai de difusió del llenguatge de l'amor entès des de la seva essència. Conversen amb persones que ofereixen un altra mirada en diferents àmbits socials i personals. Persones que travessen les seves pors, les seves creences limitants, que s'obren constantment a la vida, que viuen des de l'amor i que expliquen aquest llenguatge per donar a conèixer més detalls.

 

'Discotequer@s' també s'incorpora a la graella de Ràdio Cubelles sent un espai musical dedicat a la història, els discjòqueis i la música de les discoteques més recordades i mítiques de Catalunya, la gran majoria d'elles ja desaparegudes. L'encarregat de presentar i dirigir aquest programa és Manuel Dopico Dj.

 

Una altra de les novetats és 'Atrapa un cinema', presentat per Diego Estruga aborda les darreres i properes estrenes de cinema, apropa recomanacions a les plataformes i parla del cinema com a eina educativa. També fa un retorn als clàssics de sempre. 

 

La programació estival segueix apostant per la informació local de proximitat. Així, segueix en antena el 'Bon dia' a les 8 i a les 9h. i l'Informatiu de les 13:30h., les 20h. i les 00h. , el 'Recull Informatiu', a les 16:00h. i el 'Cubelles Actualitat' a les 8:00h el dissabte i diumenge. 

 

Pel que fa al magazín, el 'Cubelles tot un món' oferirà un format adaptat a la temporada estival i de 10 a 12h. i en repetició a les 22h. donarà pas a diversos espais conduïts per col·laboradors habituals. Encabirà les seccions 'Apropem la llengua' de Queti Vinyals, 'Descobrim l'Etnobotànica' amb Siívia Ysamat, 'Gats de carrer' amb Marta López, els espais informatius dels col·lectius 'Alcohòlics Anònims' i Narcòtics Anònims' conduïts per l'Àngels Fuster, i la secció de salut 'Al cap i a la fi' conduida per Pau Ramon amb professionals del CAP Cubelles-Cunit.

 

El 'Cubelles Tot un món' inclourà entrevistes dedicades als Tallers mediambientals del 'Foix en famílies' organitzats per Turisme de l'Ajuntament, així com converses amb escriptors que prendran part del 'Cubelles Noir'. No faltarà  tampoc els continguts sobre la Festa Major petita i gran amb entrevistes als seus protagonistes, així com espais dedicats a la Festa de la Verema. En definitiva, tot un contenidor d'informació que farà tot un repàs a les diferents activitats de la vila, entre d'altres.  Com és habitual les dues hores de magazín seran amenitzades amb música i entreteniment. 

 

La programació es completarà amb diferents franges amb fórmules musicals d'estiu amb música de diferents estils. Com a novetat se suma a la graella de l'emissora municipal el programa musical 'Discotequer@s'. Mentre que es mantenen d'altres programes veterans com ara 'Món Country', 'La Maleta Guspireta', 'A 50 dels 60' i les reposicions de 'Dansa Viva', 'L'Hora dels Clàssics' i 'Música en Concert'. Segueix a l'estiu 'La Màquina del Temps' amb Fran Recio,  i els programes externs 'De més Enllà' i 'Hot Dance 80'.

 

Pel que fa als programes temàtics que es mantenen en actiu aquest estiu cal destacar el 'Can Seixanta' que presenta Joan Vidal amb la col·laboració tècnica de Cinto Bell, les 'Ovelles negres d'Adona't' i el 'Cubelles Noir Ràdio' amb Xavi Borrell. 

 

També es mantindrà el mes de juliol, el divendres de 10 a 11h., el magazín cultural i d'agenda 'Le Weekend' dirigit per Josep Lluís Villanueva. A l’equip del programa compta amb Mònica Muntaner, a la secció de teatre i dansa; Charo González, especialista en novel·la negra, la nova biblioteca municipal, que ofereix una càpsula setmanal sobre recomanacions de llibres i actes que es facin a les seves instal·lacions. Així com l’espai de cine Agitat, no barrejat, conduit per Joan Soler. El programa també fa un repàs a l’agenda cultural del cap de setmana i comptarà amb entrevistes puntuals, sempre al voltant de la cultura.

 

Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles