Ràdio Cubelles oferirà el 23 d'abril un programa especial 'Sant Jordi', en directe

25 de març de 2024


L'especial s'oferirà, de les 11:00 h. a les 13:00 h., des d'un estand que estarà ubicat a la plaça de la Font

L'emissora municipal oferirà el 23 d'abril un programa especial dedicat a la festivitat de Sant Jordi, de les 11:00 h. a les 13:00 h. des de la plaça de la Font. Durant l'especial l'emissora entrevistarà als professionals de les botigues de flors i llibres de Cubelles que enguany posin parada. Entre d'altres, al programa hi participaran també autors/es locals que estrenin publicacions, així com diversos col·laboradors/es de l’emissora que faran tertúlia i recomanaran un llibre. A banda, parlarem de la programació de la 50a Setmana Cultural de Cubelles, amb la participació de la regidora de Cultura, Renata Bedós i de l'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll.

 

Durant l'especial comptarem amb la música en directe del músic i cantautor cubellenc, Jordi Bertran que fa uns mesos ens presentava a l'emissora municipal el llançament d'un EP anomenat "2000", creat conjuntament amb en Fèlix Serra (baix), l'Eix Garriga (guitarra) i el Fons Bertran (bateria). L'últim disc del cantant cubellenc, Jordi Beltran acull influències de diferents gèneres musicals com ara la bossa nova i el pop.

 

A banda, tindrem també als dos components del programa 'Les Històries de la Música' que ens aproparan també alguns dels seus temes musicals. El programa 'Les Històries de la Música' de Ràdio Cubelles està presentat per Xavier Andreu i Ignasi Guíluz amb guió d’aquest segon. Cada dijous ens expliquen curiositats, anècdotes i fets al voltant de cançons i intèrprets, la majoria, molt coneguts. L'emissió del programa al 107.5 Fm és els dijous, a les 10.00h i en repetició a les 22.00h.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles