El CF Cubelles ha tancat amb un 6 a 2 a favor el partit contra el Calaf

18 de desembre de 2014

El CF Cubelles ha tancat amb un 6 a 2 a favor el partit contra el Calaf. Després del ruixat que va caure el 29 de novembre, el partit contra el Calaf amb 3 a 0 a favor del Cubelles es va suspendre. Quedaven  55 minuts de partit per endavant que s’han disputat aquest dimecres a partir de dos quarts de deu del vespre.
Només havia passat un minut quan el Calaf va aconseguir retallar distàncies i marcar un gol. Poc després ja es va arribar a la segona part. A partir d’aquí sí que ja s’havia de completar la golejada cubellenca. Al minut 62 Francesc Medina va completar una jugada de l’Albert per posar el 4 a 1. Al 67, el Calaf tornava a retallar distàncies amb un gol de penal. Però l’equip entrenat per Sergio Pèrez Pavón, amb la tranquil·litat del resultat favorable, va aconseguir el cinquè al minut 85 amb una falta molt ben xutada per David Chaparro.

Francesc Medina va completar la golejada amb el 6 a 2 final al 87. Aquesta és la quarta victòria consecutiva i posa el CF Cubelles 6è amb 24 punts, molt a prop del Calaf i de l’Anoia.

Aquest dissabte es jugarà l’últim partit de l’any, serà al municipal Josep Pons i Ventura contra el Sant Cugat Sesgarrigues, un equip que ara es troba fora de la zona de descens però que ha encaixat diverses golejades aquesta temporada en una trajectòria molt irregular.