Tarda de Halloween, el dimarts 31 d'octubre a la plaça de la Vila

31 d'octubre de 2023


La proposta de la Regidoria d'Infància de l'Ajuntament conté un programa d'activitats terrorífiques amb pinta cares, taller de cuina amb galetes de Halloween, crea la teva bossa de Truco- Trato, entre d'altres

Entrevista a Renata Bedós, regidora d'Infància de l'Ajuntament de Cubelles

 

La plaça de la Vila acollirà el dimarts 31 d'octubre, de les 17:30h. a les 20:30 h. una nova proposta de la Regidoria d'Infància de l'Ajuntament. Es tracta d'una 'Tarda de Halloween' que ofereix un programa d'activitats terrorífiques amb pinta cares, taller de cuina amb galetes de Halloween, crea la teva bossa de Truco- Trato, dona vida a una aranya, entre d'altres. La proposta convida també a ballar a la festa de disfresses que oferirà també la 'Tarda de Halloween'.

 

La regidora d'Infància de l'Ajuntament, Renata Bedós ha presentat la programació durant una entrevista mantinguda a Ràdio Cubelles.

 

Durant la tarda del 31 d'octubre es combinaran dues activitats organitzades per L'Ajuntament: la Tarda de Halloween i l'Scape City. L'Espai Jove de Cubelles ha organitzat tota una programació sota el títol 'La Castaween', amb un Scape City, a partir de les 17:30h. des de la plaça de la Vila. 

De cara a futures edicions, la idea és encabir noves propostes en col·laboració amb el comerç i l'hosteleria local. Enguany, una de les accions serà que els premis dels concursos siguin vals a bescanviar al comerç local. 

 

L'entrevista sencera a Renata Bedós es pot recuperar a la carta.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles