Una conferència amb Oriol Pi de Cabanyes sobre Víctor Balaguer obre l’agenda dels Amics del Castell per les pròximes setmanes

1 de febrer de 2024


El GEC Amics del Castell ha organitzat una agenda d’activitats noves per aquest mes de febrer amb conferències i presentacions, l’assemblea de socis i sortides.

Entrevista a Joan Vidal, president del GEC Amics del Castell

 

 

Una conferència amb Oriol Pi de Cabanyes sobre Víctor Balaguer obre l’agenda dels Amics del Castell per les pròximes setmanes. El president dels Amics del Castell, Joan Vidal, ha explicat en declaracions a Ràdio Cubelles que aquest divendres a partir de les set del vespre a la rectoria, comptaran amb l’escriptor vilanoví Oriol Pi de Cabanyes per parlar de Víctor Balaguer, en l’any del seu 200 aniversari.

L’agenda d’activitats dels Amics del Castell tindrà continuïtat amb l’assemblea de socis el diumenge 18 de febrer. A banda dels tràmits habituals, l’entitat aprofitarà per proposar en Francesc Capdet i Granell com a president d’honor. I també es lliurarà l’anuari del 2023 que recull els treballs dels membres de l’associació. Joan Vidal ha comentat que aquest any han dedicat la portada a Antoni Pineda, anterior president d’honor traspassat aquest 2023.

Les propostes dels Amics del Castell tindran continuïtat durant el mes de febrer amb la presentació de la biografia de Joan B. Cendrós, El cavaller Floïd. Serà el divendres 23 de febrer. I el següent diumenge, dia 25 de febrer, faran una sortida per veure les noves línies automàtiques del metro de Barcelona amb un especialista ferroviari.

 

A banda, aquest mes de gener es poden consultar dos articles al blog dels Amics del Castell: un dedicat a Mossèn Lluís Coromines i un segon, sobre les eleccions de la Segona República celebrades ara ha fet 90 anys.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles