Els Amics del Castell tenen enllestida la seva programació dels mesos de novembre i desembre

9 de novembre de 2023


Aquest divendres 10 de novembre, l'entitat té organitzada la presentació del llibre 'Sense veu', a càrrec de Lolo Garcia i de la seva autora, Lydia Riba

Els Amics del Castell tenen a punt la seva programació dels mesos de novembre i desembre. Aquest divendres 10 de novembre, l'entitat enceta la seva programació amb la presentació del llibre Sense veu, a càrrec de Lolo Garcia i de l'autora del llibre, Lydia Riba. El president del Grup d'Estudis Cubellencs, Joan Vidal ho ha anunciat en una entrevista als estudis de Ràdio Cubelles.

 

A banda d'aquest acte, l'entitat oferirà un recull d'actes variats durant les següents setmanes de novembre i desembre. "Hem organitzat una programació força farcida" així ho ha comentat Joan Vidal, president del Grup d'estudis Cubellencs.


Dins de la programació de desembre torna després de vint anys, el Correllengua a Cubelles, organitzat pel GEC Amics del Castell. El programa d'actes d'aquesta iniciativa promoguda per la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL) té com a objectiu incentivar l'ús de la llengua arreu dels territoris de parla catalana. Joan Vidal, president del Grup d'estudis Cubellencs, ha explicat els diferents actes que se celebraran durant la jornada del divendres 8 de desembre.

 

Per a més informació cal adreçar-se al Blogspot del Grup d'Estudis Cubellencs "Els Amics del Castell".

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles