En marxa les Jornades gastronòmiques i mostra de tapes 2021

2 de novembre de 2021


Un total de 16 restaurants participen d'aquesta vuitena edició, que es celebrarà durant tot el mes de novembre, amb 13 menús gastronòmics i 9 tapes

La regidoria de Turisme, comerç i fires de l'Ajuntament ha reeditat les Jornades Gastronòmiques i Mostra de Tapes. Es tracta d'una aposta de Cubelles amb la finalitat de promocionar i enfortir, en temporada baixa, el sector de la restauració. Amb la col·laboració d'aquest sector i de les associacions de comerç, la regidoria proposa tot un seguit d’actuacions i activitats per donar suport a la restauració i potenciar la gastronomia com un dels actius turístics, especialment en el context de l’actual crisi generada per la pandèmia del Coronavirus.


A més, la tardor ofereix un ampli ventall de productes de temporada que han inspirat els cuiners i restauradors locals que han elaborat els seus menús gastronòmics i tapes oferint una oferta variada de plats.

 

De la iniciativa, hi participen un total de 16 restaurants i/o establiments de restauració, amb 13 menús gastronòmics i 9 tapes per a l’ocasió que configura una proposta gastronòmica que des de l'Ajuntament esperen que agradi.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles