Tot a punt per l'exhibició dels Castellers del Foix de Cubelles i l'espectacle 'Bona Gent' de Quim Masferrer d'aquest divendres 13 d'agost

13 d'agost de 2021


L'actuació dels castells tindrà lloc a les 19.00 h., a la pl. de la Vila. Mentre que l'espectacle teatral serà a partir de les 22.00 h., al pati de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel

La programació de la Festa Major de Cubelles continua aquest divendres 13 d’agost a partir de les 19.00 h. a la plaça de la Vila amb una exhibició castellera que anirà a càrrec de la colla Castellers del Foix de Cubelles. Precisament, coincidint amb la Festa Major de Cubelles el programa en format llibret de la festa dedica un reportatge a la història dels castells a Cubelles realitzat pel periodista local, Lolo Garcia, del Grup d'Estudis Cubellencs 'Amics del Castell', sota el títol 'Dosos amunt! El fet casteller?.

 

Més tard, a les 22.00 h., al pati de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel, tindrà lloc l'espectacle d’humor Bona Gent, de Quim Masferrer. L'es entrades que costen 10,00€ estan limitades i s'han d'adquirir al portar entrapolis.com. L'espectacle teatral fa un homenatge al públic. Això és el que el conegut presentador del programa de TV3 El Foraster, Quim Masferrer, té l’objectiu de fer amb l’espectacle Bona Gent. Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, direccions, escenografies…, però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic. Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista, o millor dit, molts protagonistes que escriuran l’argument d’aquesta experiència. Un espectacle ple de veritat, honest. Un espectacle on en Quim vol ser l’espectador.

 

D'altra banda, el dijous 12 d'agost, de les 11.00 h. a les 13.00 h., i de les 16.00 h. a les 19.00 h., a la baixada del passeig Vilanova es va instal·lar un supertobogan aquàtic urbà, una activitat oberta a totes les edats. L'activitat va seguir el dimecres 11 d'agost amb un campionat de FIFA i una exhibició de Just Dance. Aquestes activitats organitzades per la regidoria de Cultura van comptar amb la col·laboració de l'Espai Jove de Cubelles.

Txell Sastre, dinamitzadora juvenil en una entrevista a Ràdio Cubelles ha valorat aquestes activitats.

La nit del 12 d'agost es va tancar amb cinema a la fresca i la projecció de La Boda de Rosa dirigida per Icíar Bollaín i interpretada per Candela Peña i Sergi López. També el dijous 12 d'agost, els Jardins de Can Travé van acollir a les 20.00h. un concert de jazz a càrrec de Duna. L’ambivalència d’un dels components va permetre que durant l'actuació musical amb piano, saxo i contrabaix amb un set de fang aportés sons de caire tribal i primitiu. I a partir de les 22.00 h. el mateix indret va acollir el concert de la Big Band The Gramophone All Stars amb una fusió de música jamaicana amb diferents estils de música negra com el soul, jazz i el boogaloo, entre d’altres.

 

L'activitat seguirà el dissabte 14 i diumenge 15 d’agost, de les 12.00 h., a les 15.00 h. amb la celebració de la 50a Regata Vila de Cubelles que organitza Club Marítim Cubelles. Mentre que el dissabte, 14 d’agost a les 19.00 h., al Jardins de Can Travé, hi haurà el pregó de Festa Major a càrrec de Manolo Millán i Cascalló. 

 

El diumenge, 15 d’agost, a les 10.00h., davant de l’Oficina de Turisme, tindrà lloc una visita guiada a la desembocadura del riu Foix. Les places són limitades i cal realitzar inscripció prèvia. El mateix dia, a les 10.45 h., a l’església Santa Maria de Cubelles, entrada d’ofici i missa solemne. Ofrena a la Mare de Déu dels productes dels pagesos de Cubelles. Aproximadament a les 12.30 h., sortida d’ofici i, a continuació, als jardins de Can Travé, exhibició dels balls blancs de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles.

 

A les 19.00 h., al pati de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel, concert–espectacle de Festa Major amb l’Orquestra Internacional Maravella. A les 20.30 h., als Jardins de Can Travé, concert de tribut a Fito&Fitipaldis i, a continuació, grup de versions Bocamolls. Aforament limitat. A les 22.30 h. al pati de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel, concert L’evolució de la música, amb l’Orquestra Internacional Maravella.

 

Finalment, Jazzul Power Trio i els cubellencs Lydia Ruiz i Muy Stone, oferiran un concert de poc-rock el dillluns 16 d'agost, als jardins de Casa Travé, a partir de les 20.00 h. Aquest dia també hi hauran havaneres amb Port Vell, a partir de les 22.30 h., a la plaça Pere Quart. 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles