Èxit de públic en el conjunt d'actes de la Festa Major petita

5 d'agost de 2021


Els jardins de Casa Travé s'omplen de públic en les actuacions de 'Tribut a Queen Play the game', 'Guillem Albà & La Marabunta' i Pepa Plana amb 'Veus que no veus'

Ester Soler, regidora de Cultura

 

L'actuació de Tribut a Queen Play the game, va cloure diumenge 1 d'agost els actes de la programació de la Festa major petita de Cubelles. Un dels tributs més fidels de la mítica banda britànica amb el reconegut artista Nacho Rosselot al front, donant vida a Freddy Mercury, la banda va fer un repàs als èxits més emblemàtics que va ser la gran carrera de Queen amb temes com ‘We are the Champions’, ‘Bohemian Rhapsody', 'Radio Ga Ga' o 'The show must go on', entre d'altres. Amb una entrega total, tant dels músics com del públic que van gaudir d'un concert que va actuar aquest diumenge als jardins de Can Travé, a través d'un viatge per algunes de les versions del grup Queen.

 

També el Centre Violeta de Cubelles va estar a l'esdeveniment amb el seu Punt Lila oferint informació sobre la nova campanya engegada per la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament "No a les violències masclistes que té per objectiu conscienciar a tothom per eradicar qualsevol forma de violència envers les dones, a través de diversos missatges com ara "No tornaràs a parlar amb ningú" o "No tornaràs a posar-te-les”.

 

La Festa Major petita ha tancat els seus actes amb èxit de participació en el conjunt d’actes celebrats, amb limitació d'assistències i seguint les mesures dictades per al PROCICAT.

 

Entre els plats forts ha destacat la 9a Mostra de Pallassos i Pallasses de Cubelles que ha comptat amb l’actuació de fins a vuit companyies de circ i l’homenatge dedicat al centenari de Paulina Andreu Rivel Schumann, filla adoptiva de Cubelles i gran dama del circ europeu del segle XX qui va morir la tardor passada i hauria fet cent anys el febrer d’aquest 2021.

 

El públic ha pogut gaudir de diversos espectacles de renom a Catalunya com La Marabunta del vilanoví Guillem Albà o Veus que no veus de Pepa Plana. A banda, han tingut cabuda les propostes de les companyies La Bella Tour, La Intrèpida, Circ Vermut, Cap i Cua, Teatre Mòbil i Marcel Gros o Pessic de Circ.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles