Concert per commemorar els 120 anys del Cor l'Espiga, aquest divendres 30 de juliol

30 de juliol de 2021


L'actuació, que està inclosa en la programació de la Festa Major petita de Cubelles, tindrà lloc a partir de les 20.30 h., a l'església Santa Maria

L’església de Santa Maria de Cubelles acollirà aquest divendres, 30 de juliol el concert dedicat als 120è aniversari de la fundació del Cor l’Espiga de Cubelles. L'esdeveniment tindrà lloc a les 20.30 h., amb les actuacions de les corals Cor l’Espiga i Cor Espiga XXI. La seva presidenta, Teresa Joval ho anunciava d'aquesta manera en una de les seves estades a Ràdio Cubelles.

 

La COVID-19 ha marcat l'aniversari del Cor l'Espiga de Cubelles. De fet, l'entitat va reprendre la seva activitat amb el tradicional concert de Nadal celebrat el 20 de desembre de 2020 després d'interrompre les seves actuacions a causa de la pandèmia, va seguir amb un concert celebrat el 18 d'abril, al voltant de les dates de Sant Jordi en el marc del 16è Festival de Cant Coral Vila de Cubelles i va tornar a actuar arrel del seu intercanvi amb de les Corals LEVARE de Sant Pere de Ribes i Sitges. L'actuació més recent ha estat la cantada a l'altar major de la basília de Montserrat del passat 4 de juliol, que com la resta d'actes, han estat emmarcats dins la celebració d'aquesta efemèride, ha destacat Joval.

 

 

Més informació a cubelles.cat.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles