El casal d'estiu per a la gent gran encara la seva última setmana

23 de juliol de 2021


Els participants van poder gaudir dijous 22 de juliol de l'actuació del mag Daniel, als jardins de Casa Travé. El divendres 30 de juliol tancaran la programació del casal amb un fi de festa i l'entrega de diplomes als assistents

Entrevista a un dels participants, el Josep

 

Entrevista a Joana Canovas, treballadora familiar 

 

El 30 de juliol es tanca el primer casal d'estiu per a la gent gran de la vila que va iniciar-se ara fa pràcticament un mes. Durant aquestes setmanes, tots els participants han gaudit de forma totalment gratuïta d'un programa d'activitats força variat; des de gimnàstica al taixí, passant per sessions de musicoteràpia i risoteràpia, relaxació zumba, noves tecnologies, teatre i gastronomia, entre d'altres. De fet, una d'aquestes activitats ha estat la que s'ha celebrat aquest dijous 22 de juliol amb l'actuació de màgia del mag Daniel que ha tingut lloc als jardins de Casa Travé.

 

El casal seguirà fins al divendres, 30 de juliol amb més activitats diverses que acabaran amb un fi de festa i el lliurament de diplomes als participants. Les persones que vulguin prendre part dels últims dies de l'activitat ho poden fer apuntant-se al casal d'avis de les 12.30 h. a les 14.30 h o trucant al 652837563.

 

La primera edició del casal d'estiu s'emmarca en la implementació de les polítiques d'envelliment actiu i saludables endegades des de la regidoria de la Gent gran, encapçalada per la regidora, Alexandra Corvillo, amb l'objectiu de combatre els casos de solitud no volguda i establir vincles relacionals i afectius entre els assistents.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles