La piscina municipal estarà oberta al públic fins al 15 de setembre

21 de juliol de 2021


La instal·lació obre diàriament a les onze del matí i tanca les portes a les set del vespre, per tal de donar servei a tothom que ho vulgui, així com a les diverses activitats d'estiu, casals i estades que es porten a terme a Cubelles al llarg dels mesos d'estiu

La temporada de bany de la piscina municipal del Poliesportiu, gestionada per la nova empresa concessionària del servei (COPENU), s'allargarà fins al 15 de setembre. La piscina obre diàriament a les onze del matí i tanca les portes a les set del vespre, per tal de donar servei a tothom que ho vulgui, així com a les diverses activitats d'estiu, casals i estades que es porten a terme a Cubelles al llarg dels mesos d'estiu. Mentre que el restaurant estarà obert fins les nou del vespre.

 

La instal·lació, que va obrir portes el passat 9 de juliol, disposa de servei de socorrisme com és d'obligat compliment així com d'una cadira adaptada al bany per persones amb mobilitat reduïda; un servei que no té cap cost afegit. Vanesa Lozana Macias de la nova empresa concessionària COPENU detallava quins seran els nous serveis que oferirà aquesta temporada la piscina municipal.

Els preus de la piscina estan recollits a l'ordenança municipal, i variaran segons les edats i l'empadronament o si s'opta pels abonaments de temporada. 

 

Des de l'Ajuntament es demana gaudir-ne amb precaució i observant les mesures de prevenció de la COVID-19. També Vanesa Lozano ha explicat quines són les mesures que es porten a terme a la instal·lació.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles