Ple ordinari municipal, aquest dimarts 20 de juliol

20 de juliol de 2021


La sessió es podrà seguir, a partir de les 19:00h., en directe a Ràdio Cubelles i al canal de Youtube de l'Ajuntament

L'Ajuntament de Cubelles celebrarà aquest dimarts el ple ordinari corresponent al mes de juliol. La sessió que es podrà seguir, a partir de les 19:00h., en directe a Ràdio Cubelles i al canal de Youtube de l'Ajuntament portarà a votació 19 punts dins l'ordre del dia. S'iniciarà amb l'aprovació d'actes per seguir amb una part informativa on es donarà compte de diversos decrets d'alcaldia i de temes de personal, entre d'altres.

 

El ple avançarà amb la part resolutiva en la qual es portarà a aprovació, en l'apartat d'alcaldia, la proposta d'elecció d'un nou jutge/jutgessa de pau titular de Cubelles, la modificació de pressupost per suplements de crèdits i l'aprovació definitiva del codi ètic i de conducta de l'Ajuntament de Cubelles.

 

En l'apartat de la Regidoria d'Hisenda, es portarà a votació la modificació de pressupost per transferència de crèdits (Benestar Social). En l'apartat de la Regidoria de Turisme, comerç i fires, la sessió portarà a ple l'aprovació dels festius locals de 2022 i la sol·licitud de pròrroga de municipi turístic Cubelles a efectes dels horaris comercials.

 

El ple seguirà amb l'apartat d'altres temes, les mocions i es tancarà amb l'apartat de precs i preguntes.

Les mocions

En l'apartat de les mocions dels grups polítics, fins a vuit són les mocions que es debatran en el plenari municipal. El grup d'ERC-AM en presenta dues. Una de suport a l'Amnistia i una altra per garantir la mobilitat al Baix Penedès mentre es fan les obres de millora de la C-31. 

 

Unitat Cubellenca, ERC-AM, Cubelles en Comú Podem i la CUP Cubelles presenten una moció per a la celebració de la setmana europea de la mobilitat sostenible i segura 2021. Mentre que el PSC Cubelles presenta una moció en suport al dret de morir dignament.

 

Ciutadans presenta tres mocions. La primera per actualitzar el Pla de Seguretat viària d'acord a les noves directrius de la DGT i assumint millores sobre el Pla de Seguretat de 2013. La segona per a la creació d'una ordenança reguladora de les instal·lacions de comunicacions. I la tercera per a la realització de parcs infantils segurs i inclusius.

 

Finalment, el grup de Cubelles en Comú Podem-ECG presenta una moció per reclamar la dotació de transport públic entre hospitals del Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf, i entre Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes.

 

El Ple de Cubelles es pot seguir en directe a Ràdio Cubelles i el canal de Youtube de l'Ajuntament de Cubelles aquest dimarts 20 de juliol a les 19:00 h. 

 

Consulta l'ordre del dia (clica sobre l'enllaç)

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles