Turisme Cubelles continua amb les visites guiades a la recerca de l'abellerol fins al 21 de juliol

14 de juliol de 2021


L'activitat, que permet observar als participants aquesta espècie d'au migratòria que viu en l’entorn del riu Foix, és gratuïta i es realitzarà tots els dimecres a partir de les 19.30 h.

La regidoria de Turisme segueix amb la seva programació de les visites guiades a la recerca de l’abellerol. Les sortides per poder observar aquesta espècie d’au que viu en l’entorn del riu Foix tenen lloc tots els dimecres a la tarda fins el 21 de juliol amb grups reduïts i places limitades.  

 

La visita consisteix en un recorregut per la zona agrofluvial de Cubelles, interpretant el paisatge i descobrint les diferents espècies de flora i fauna. La visita permetrà conèixer els antecedents del municipi, els usos agrícoles que encara s’hi fan i les transformacions que ha esdevingut el territori i s’arribarà fins a una de les colònies d’abellerols (espècie d’au protegida d’origen africà) més importants al Penedès que venen a passar l’estiu i crien al nostre municipi. Tota una oportunitat per observar, de ben a prop, un ocell molt esquiu. També es podrà observar verdum, mussols, cueretes, diferents tipus de coloms i, si hi ha sort, conills i guineus.

 

Imma Laborda, tècnica de Turisme de l'Ajuntament de Cubelles n'ha donat més detalls.

Les persones interessades a participar de l'activitat, cal que realitzin una inscripció prèvia a través d’un formulari web des de l’apartat d’agenda de la web de l’Ajuntament. Les visites estan programades tots els dimecres fins el 21 de juliol a les 19.30 h. i el punt de trobada és la plaça del Mercat. La durada de la visita és de 1.30 h. - 2 h. aprox.

 

Es tracta d’una activitat adreçada a majors de 14 anys. Es recomana portar pantalons llargs, sabates de trekking i aigua de manera obligatòria, i opcional prismàtics. Altres aspectes a tenir en compte per part dels participants a l’activitat són els següents:

-S'ha d'utilitzar mascareta durant tota la visita

-S'ha de mantenir la distància de seguretat de 2 metres amb altres participants durant el recorregut.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles