Tot a punt per la Festa major petita de Cubelles que es celebrarà del 12 de juliol a l'1 d'agost

9 de juliol de 2021


L'acte central serà la 9a Mostra de Pallassos i Pallasses que comptarà amb les actuacions de vuit companyies del món del circ i l'homenatge al centenari de Paulina Schumann. També inclou actes per commemorar els 50 anys del Club Marítim i els 120 anys del Cor l'Espiga

Programació Festa major petita de Cubelles

 

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Cubelles ja té a punt la programació de la Festa major petita de Cubelles que tindrà lloc del 12 de juliol a l'1 d'agost. L'acte central serà la 9a Mostra de Pallassos i Pallasses que comptarà amb la presència de vuit companyies circences i retrà homenatge a Paulina Schumann, filla adoptiva de Cubelles, amb motiu del seu centenari (17.2.1921-9.10.2020). A banda, la programació d'enguany ofereix una exposició fotogràfica dedicada als 50 anys del Club Marítim Cubelles així com activitats en família com el taller de Turisme sostenible Experimentem amb la sorra i l’aigua del mar, les visites guiades a la desembocadura del riu Foix, les passejades etnobotàniques i tallers de cosmètica natural o el 78è Campionat d’Espanya de Patí a Vela Sènior. Es manté com a acte tradicional la missa solemne del 30 de juliol en el marc de la celebració de Sant Abdó i Sant Senén i la celebració, enguany, d'un concert commemoratiu dels 120 anys del Cor l'Espiga. Pel que fa a les actuacions musicals s'inclou un concert tribut a Queen, Play The Game i l'espectacle musical Catalunya: Terra de Cants, que anirà a càrrec de la Cobla Maricel & Andreu Miret.

 

PROGRAMACIÓ DE LA FESTA MAJOR PETITA 2021

 

Del 12 al 31 de juliol

A la sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera, exposició 50 anys del Club Marítim Cubelles 1970-2020.

 

Dimarts, 27 de juliol

A les 18.30 h, a la Guingueta platja Mota (Ona Beach), activitat en família Experimentem amb la sorra i l’aigua del mar. Tallers de Turisme Sostenible, el Foix en Família. A través de mètodes científics, els participants aprenen i descobreixen com són les dimensions de les sorres, la seva composició i les característiques principals de l’aigua salada del planeta. Durada: 1 h 30 min. Activitat gratuïta. Places limitades. Cal realitzar inscripció prèvia a www.cubelles.cat

 

Dijous 29 i divendres 30 juliol

9a Mostra de Pallassos i Pallasses.

 

Del 29 de juliol a l’1 d’agost

De les 15.00 h., a les 18.00 h., en aigües de Cubelles, 78è Campionat d’Espanya de Patí a Vela Sènior. Organitza Club Marítim Cubelles.

 

Divendres, 30 de juliol

A les 11.00 h., a l’església de Santa Maria de Cubelles, missa Solemne concelebrada amb els sacerdots de parròquies veïnes en honor dels Sants Patrons de la vila, Sant Abdó i Sant Senén, i amb l’assistència de les autoritats municipals.

 

A les 20.30 h, a l’església de Santa Maria de Cubelles, concert 120è Aniversari de la fundació del Cor l’Espiga de Cubelles, amb les corals Cor l’Espiga i Cor Espiga XXI.

 

Dissabte, 31 de juliol

A partir de les 11.00 h., a la plaça del Castell, visita guiada al Castell de Cubelles.

A partir de les 23.30 h., als Jardins de Can Travé, concert tribut a Queen, Play The Game. Aforament limitat.

 

Diumenge, 1 d’agost

A les 10.00 h., davant de l’Oficina de Turisme de la platja, visita guiada a la desembocadura del riu Foix (activitat i/o taller encara a definir). Durada: 2 h. aprox. Activitat gratuïta i adreçada a adults i infants majors de 8 anys. Es recomana portar calçat adequat, aigua, crema solar, gorra i prismàtics. Places limitades. Cal realitzar inscripció prèvia a www.cubelles.cat.

A partir de les 11.00 h., a la plaça del Castell, visita guiada al Castell de Cubelles.

 

A les 18.00h., a la plaça del Castell, passejada etnobotànica i taller de cosmètica natural. Passejada etnobotànica per descobrir els usos (medicinals, alimentaris, etc), i propietats de les plantes que ens trobarem espontàniament pel camí. Acabarem amb un taller de cosmètica natural per preparar el teu xampú àloe vera a base d’ingredients d’origen natural. Te’l podràs endur a casa! Durada: 2 h. aprox. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a www.cubelles.cat. Places limitades. Activitat adreçada a adults i infants.

 

A les 20.00 h., als Jardins de Can Travé, Catalunya: Terra de Cants, a càrrec de la Cobla Maricel & Andreu Miret. Aforament limitat

 

 


 • festa major petita 2021.png
 • ALCALDESSA RESPON
 • L'informatiu
 • RÀDIO A LA CARTA
 • canal you tube
 • col·labora
 • Butlletins correu
 • des de 1981
 • ELECCIONS MUNICIPALS 2023
 • ESPECIAL BIBLIOTECA
 • història eleccions 1970-2019
 • paulina 100 anys
 • Icone facebook
 • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
 • Carrer Colom, 7
 • 08880 Cubelles