Tot a punt per la XII Festa Jove de Cubelles

9 de juliol de 2021


L’esdeveniment se celebrarà als Jardins de Can Travé aquest divendres 9 i dissabte 10 de juliol, entre les 22.30h. i les 01.00h

La XII Festa Jove de Cubelles arriba a Cubelles els dies 9 i 10 de juliol, després que l'any passat s'hagués de suspendre, a causa de la COVID-19. Enguany, l'esdeveniment tindrà com a escenari els jardins de Casa Travé. Pel que fa al contingut de la programació, el divendres, 9 de juliol es farà la Cubelles Urban Fest  amb un concert de rap i una exposició de graffitis. I el dissabte 10 de juliol tindrà lloc com a novetat el Goo Talent. De moment, el nou esdeveniment compta amb una quinzena de participants inscrits. Des de l'organització s'ha informat que els joves que vulguin actuar al 'GOO TALENT!' es podran inscriure fins a última hora del mateix divendres, 9 de juliol. Per participar-hi cal enviar un whatsapp al 646802869.

 

Des de Jungle Fest, es veu aquest acte com una oportunitat de reinventar-se amb un nou concepte adaptat a la situació actual. Amb 'GOO TALENT' es reemplaça el concert anual organitzat per l’entitat, amb la voluntat d’implicar als joves de Cubelles en un esdeveniment on aquests puguin mostrar els seus talents, fomentant així la seva participació en actes de la vila. L’entrada a l’esdeveniment serà gratuïta i l’aforament limitat.

 

Entrevista a Samuel Vaos, un dels organitzadors del Goo Talent de Cubelles

 

Entrevista a Txell Sastre, dinamitzadora de l'Espai Jove

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles