El Club Marítim Cubelles obre la inscripció al Campionat d'Espanya 2021 de patí a vela sènior

18 de juny de 2021


L'organització confia superar els 70 participants, una xifra més gran que l'edició de l'any passat disputada a Puerto Sherry que va registrar 42 regatistes

El Club Marítim Cubelles ha obert la inscripció al Campionat d'Espanya 2021 de patí a vela sènior que tindrà lloc a Cubelles del 29 de juliol a l'1 d'agost. De moment, el Club ja té inscrits set patrons. L'organització confia superar els 70 participants, una xifra més gran que l'edició de l'any passat disputada a Puerto Sherry que va registrar 42 regatistes i on el vencedor va ser Pere Crespo, de Club Natació Badalona. Aquesta setantena de participants prevista per a l'edició d'aquest 2021 seria similar a la registrada en el Campionat d'Espanya de l'any 2018 que va ser organitzat pel Club Natació Badalona i que va registrar victòria d'Oriol Mahiques, de Club Nàutic Sitges. En aquella edició la xifra va ascendir a 71 participants. Cal assenyalar que, des de l'any 2014, la convocatòria amb rècord de participació va ser la de l'edició de 2019, a càrrec del Club Patí Vela Barcelona, i que va arribar als 86 regatistes. El vencedor va ser Quim Esteba, de Club Nàutic Tamariu.

 

El president del Club Marítim Cubelles, Jordi Aranega es proposa assolir una participació mínima de 70 regatistes. Així mateix ho explicava en el decurs d'una entrevista a Ràdio Cubelles.

 

Durant quatre dies es disputaran dues regates diàries amb 8 proves. Jordi Aranega n'ha donat més detalls.

 
PROVES I DESCARTES PREVISTOS
 
L'organització del Campionat d'Espanya d'aquest 2021 té previst celebrar 8 mànigues. Perquè el campionat sigui vàlid hauran disputar-se, com a mínim, dues proves.
Quant als descarts, no hi haurà cap descarti si només se celebren tres proves. En el cas que hi hagi quatre mànegues, podrà descartar el pitjor resultat i en el cas que es celebrin les 08:00 mànigues previstes, podran descartar els dos pitjors resultats.
 
RELACIÓ D'INSCRITS
 
Els regatistes inscrits fins al moment en el Campionat d'Espanya 2021 de patí a vela sènior distribuïts en virtut de club pel qual participaran són els següents:
 
CLUB DE MAR SITGES
    Xavier Roca
 
CLUB MARÍTIM ALTAFULLA
    Carlos Giménez
 
CLUB MARÍTIM CUBELLES
    Jordi Aránega
    David Crespo
    Jordi Obach Rafel
    Jordi Obach Xifra
    Manel Ortiz

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles