L'alcaldessa Rosa Fonoll rep suport ciutadà i polític en la seva declaració al jutjat per les quotes de l'AMI

10 de juny de 2021


La batllessa ha estat citada en motiu de la querella interposada per donar compliment a un acord de ple del 20 d’octubre de 2015 en què s’aprovava per majoria absoluta l’adhesió de l’Ajuntament de Cubelles a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), amb tots els deures i drets resultants, com el pagament de les seves quotes

Aquest dijous al migdia, l'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, ha declarat als jutjats de Vilanova i la Geltrú per la querella relacionada amb les quotes de l'AMI, que es paguen arran d'un acord del ple municipal de l'any 2015. Abans i després de declarar, l'alcaldessa ha rebut el suport d'un grup de persones de Cubelles i de la comarca, una part dels quals convocats per l'ANC. Rosa Fonoll també ha estat acompanyada per gairebé tots els seus companys del govern municipal i del vicepresident de l'AMI, l'alcalde d'Altafulla, Jordi Molinera. 

 

En sortir dels jutjats, l'alcaldessa Rosa Fonoll ha explicat quines preguntes li han fet.

L'alcaldessa Fonoll també ha apuntat que aquests pagaments s'havien aprovat mitjançant reparaments, com també s'ha de fer amb altres pagaments, fins i tot de tipus mensual i vinculats amb els sous.

L'alcaldessa Rosa Fonoll, a més, ha confirmat que el govern local seguirà sense intervenir en els punts que presenti el grup municipal de Ciutadans als plens, per evitar la crispació derivada de la querella.

Per la seva banda, Jordi Molinera, vicepresident de l'AMI, ha donat tot el suport a l'alcaldessa Rosa Fonoll pel que considera un cas de repressió més contra les organitzacions independentistes i els càrrecs electes catalans. Per aquest motiu ha demanat als partits independentistes que deixin estar les picabaralles generals i donin més suport als qui s'enfronten a processos judicials en compliment d'acords de ple.

El vicepresident de l'AMI, Jordi Molinera, ha comentat que tenen molts altres casos similars als de l'alcaldessa Rosa Fonoll i que aquestes querelles no aporten cap solució a res.

Prèviament a l'alcaldessa Rosa Fonoll, també han estat citats tres funcionaris municipals, un dels quals ja no treballa actualment a l'Ajuntament de Cubelles.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles