Comencen les obres de millora de la C31 al seu pas per Cunit

10 de juny de 2021


Segons ha informat la Generalitat, la mobilitat estarà assegurada en tot moment i les afectacions més significatives al trànsit s’han programat per després de la temporada estival.

Aquesta setmana han copmençat les obres de millora de la C31 al seu pas per Cunit. L’obra compta amb un pressupost d’1,7 MEUR i tindrà un termini d’execució de sis mesos. Les reformes principals previstes són la construcció d’un carril bici, l’ampliació de voreres i la creació de trams nous, la millora i creació de passos de vianants i també s’ampliarà la passarel·la de vianants i bicicletes en el límit entre el municipi de Cunit i Cubelles per al pas del torrent. A més, la Generalitat en aquestes obres hi inclou la construcció d’un separador de fluxos a la mitjana del tronc de la C-31, amb barreres de contenció de vehicles, en prop d’un quilòmetre; la reducció de l’amplada dels carrils de la calçada central de la C-31, la construcció d’una nova rotonda, la reordenació d’accessos als carrils laterals i carrers perpendiculars, l’adequació de la senyalització, la instal·lació d’enllumenat i la rehabilitació i millora del ferm de les calçades.

 

Més endavant la Generalitat també té previstes més obres de millora en el tram de Segur de Calafell, unes obres que encara no han estat licitades.

 

Pel que fa als problemes de mobilitat que puguin provocar aquests treballs, la Generalitat diu que les possibles afectacions al trànsit que no es puguin evitar tindran en compte les hores punta i els moments d’alta intensitat com divendres o diumenges a la tarda i es coordinaran amb l’Ajuntament de Cunit.

 

Per la seva banda, els ajuntament de Cunit i Calafell han aprovat mocions per reclamar la gratuïtat del peatge de la C32 de Cubelles mentre durin les obres. Una opció que la Generalitat ara per ara no l'ha tingut en compte. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles