L’Associació de nova creació 'Cubelles Acull' celebra la seva assemblea constituent

9 de juny de 2021


El col·lectiu ha creat una junta gestora encapçalada per Laia Estalella a la presidència, i que segueix Saer Niang, Noèlia Garcia i Rosa Purcet, entre d'altres

Entrevista a Teresa Bonjoch, membra de 'Cubelles Acull'

 

L’Associació de nova creació 'Cubelles Acull' ha celebrat la seva assemblea constituent en què s’ha aprovat els estatuts que regiran el seu funcionament i s’ha votat la primera junta, que ha quedat composta de la següent manera:

 

Presidenta: Laia Estalella

Vicepresident: Saer Niang

Secretària: Noèlia Garcia

Tresorera: Rosa Purcet

Vocals: Adil Tribak, Pep Callau, Jacinto García, Olga Yagüe i Teresa Bonjoch.

 

La nova junta gestora s’encarregarà d’inscriure l’agrupació i culminar la resta de procediments burocràtics fins a la seva plena operativitat ha explicat Teresa Bonjoch, una de les membres de l'associació de nova creació 'Cubelles Acull'.

Durant l'assemblea, celebrada el passat diumenge 6 de juny, es va portar a terme l'aprovació dels seus estatuts i l'elecció de la junta gestora. Entre d'altres punts, també es va exposar la proposta de pla d’activitats per als propers mesos que està molt focalitzada en reforçar les línies de treball ja iniciades així com l’ampliació de la formació, el suport a la cerca de solucions habitacionals i la generació d’ocupació i autoocupació que permeti la regularització administrativa de les veïnes i veïns de Cubelles que ho precisin.

 

Cubelles Acull, que va fer la presentació oficial el 20 d'abril, ha engegat la seva activitat posant en funcionament un curs de català adreçat a veïnes i veïns del municipi que volen iniciar-se i aprofundir en els seus coneixements de la llengua i millorar les seves competències lingüístiques. Les classes, impartides per professorat jubilat i voluntari de la vila, s’ha organitzat a petició del mateix alumnat, compost actualment per una desena de persones residents a Cubelles i de procedència diversa. Les classes, que són gratuïtes, s’allarguen més d’una hora i s’imparteixen en horari de tardes al carrer de Jacint Verdaguer, 6.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles