Presentació del llibre 'Si el cel es tornés vermell', aquest dimarts 8 de juny

8 de juny de 2021


La periodista de TV3 especialitzada en temes mediambientals, Cori Calero, analitzarà les implicacions i conseqüències del canvi climàtic en un acte que tindrà lloc a la sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera, a les 19.00 h. 

Dins la programació del Sunsine Festival, la periodista de TV3 especialitzada en temes mediambientals, Cori Calero, presentarà aquest dimarts dia 8 de juny el seu nou llibre Si el cel es tornés vermell, on analitza les implicacions i conseqüències del canvi climàtic i alerta sobre la necessitat d’alterar de manera immediata per evitar l’augment de l’escalfament del planeta. L’acte també tindrà lloc a la sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera, a les 19.00 h. amb aforament reduït i adaptat a les mesures de seguretat sanitàries. En una entrevista a Ràdio Cubelles, el president del Susine Festival, Claudio Lauria, ha destacat la presentació d'aquest llibre a Cubelles.

Aquest és el segon dels actes reivindicatius del Festival programats a Cubelles. De fet, la primera de les activitats va tenir lloc el passat dijous dia 3 a la sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera, amb la projecció del documental Sembradoras de vida, una pel·lícula peruana guardonada a la darrera edició del Suncine i que detalla la lluita d’un grup de dones andines que treballen per la defensa d’una agricultura tradicional i orgànica davant de la industrialització de la pagesia i l’ús de pesticides i llavors transgèniques. Claudio Lauria ha explicat el per què el Sunsine Festival està dedicat al Dia Mundial del Medi ambient.

 

L’Ajuntament de Cubelles i la direcció del Suncine Festival segueix així commemoran aquesta setmana el Dia Mundial del Medi Ambient, amb l’organització d'aquests dos actes reivindicatius de conscienciació i sensibilització. 

     

 

          


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles