La plataforma 'Cubelles Acull' convoca una assemblea oberta constituent aquest diumenge 6 de juny

3 de juny de 2021


L'ordre del dia inclou l'aprovació d'estatuts, l'elecció de la junta gestora i el Pla d'activitats, entre d'altres punts

La plataforma Cubelles Acull ha convocat una assemblea oberta aquest diumenge dia 6 de juny a les 12h per debatre i aprovar la seva constitució en entitat. En cas de tirar endavant, totes les persones presents podran signar l’acta de creació de l’associació i, al mateix torn, escollir la junta gestora que s’encarregarà d’inscriure l’agrupació i culminar la resta de procediments burocràtics fins a la seva plena operativitat. El col·lectiu, que va presentar-se socialment durant el mes d’abril, avança així cap a la seva oficialitat després de valorar positivament aquestes primeres setmanes de feina.

 

Al llarg dels darrers dos mesos l'entitat ha treballat en l’acompanyament a l’empadronament, ha assistit veïnes i veïns de Cubelles amb problemàtiques diverses i han posat en marxa tres grups de classes de català i fins a quatre parelles lingüístiques. Neus Benavent i Omar Fall, membre i usuari de la Plataforma, respectivament en una de les seves estades a Ràdio Cubelles explicaven alguns dels problemes en què es troben les persones migrades.

També apuntaven en quins esculls es troben quan es volen empadronar.

 

Durant l’assemblea oberta d'aquest diumenge la plataforma exposarà la proposta de pla d’activitats per als propers mesos que està molt focalitzada en reforçar les línies de treball ja iniciades així com l’ampliació de la formació, el suport a la cerca de solucions habitacionals i la generació d’ocupació i autoocupació que permeti la regularització administrativa de les veïnes i veïns de Cubelles que ho precisin. L’assemblea tindrà lloc al local del carrer de Jacint Verdaguer, 6, a les 12h.

 

L'ordre del dia de l'assemblea serà el següent:

1. Memòria d’activitats
2. Acta de constitució
3. Elecció junta gestora
4. Pla d’activitats
5. Temes sobrevinguts
6. Precs i preguntes


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles