El president de Cubelles Nou Marítim, satisfet de l'aprovació de la zona blava

21 de maig de 2021


Antonio Lozano reitera que la regulació de l'estacionament era una demanda veïnal i dóna suport a la proposta del govern. També ha explicat la confusió provocada pel missatge que l'entitat va publicar a les xarxes socials abans del ple, on reclamava la gratuïtat pels residents.

Entrevista a Antonio Lozano, president de l'associació de veïns Cubelles Nou Marítim

 

Antonio Lozano, president de l'associació de veïns Cubelles Nou Marítim, que agrupa la Mota, el Clot del Bassó i les Salines, s'ha mostrat satisfet de l'aprovació de la zona blava en l'últim ple municipal. Lozano ha insistit que aquesta regulació havia sigut una demanda continuada de la seva entitat i ha comentat que és conscient que per alguns veïns suposarà un cost afegit, però que les tarifes reduïdes plantejades pel govern local són assumibles i les ha comparades amb el cost de llogar una plaça de pàrquing privada. Amb tot, Antonio Lozano ha admès que hi haurà gent que no hi estarà d'acord, però està convençut que la zona blava incrementarà la seguretat i el confort dels veïns dels barris de platja a l'estiu, per la qual cosa ha donat suport al govern local.

 

D'altra banda, el president de Cubelles Nou Marítim també ha comentat la confusió que hauria provocat el missatge publicat a les xarxes socials abans del ple on condicionaven el seu suport a la zona blava a la gratuïtat pels residents (publicació adjunta a continuació). Lozano ha matisat el missatge en l'entrevista a Ràdio Cubelles i ha anunciat que aquest dissabte publicaran un altre escrit per aclarir la posició de l'associació.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles