Oberta la inscripció per a la passejada etnobotànica i el taller de cosmètica natural del 2 de maig

27 d'abril de 2021


L'activitat, que és gratuïta i està adreçada a adults i infants, té les places limitades

Entrevista a Silvia Ysamat, professora auxiliar d'infermeria de l'institut Can Puig de Sant Pere de Ribes

 

Ja estan obertes les inscripcions per participar de la passejada etnobotànica i el taller de cosmètica natural. Els participants que s'inscriguin a l'activitat, que està programada per aquest diumenge 2 de maig, podran descobrir els usos (medicinals, alimentaris, etc) i les propietats de les plantes que es trobaran espontàniament pel camí. Tot plegat acabarà amb un taller de cosmètica natural per preparar la pròpia pasta de dents en pols a base d’ingredients d’origen natural que els participants es podran endur a casa.

 

El punt de trobada serà a les 11.00h des de l'Oficina Turisme Platja (Av. Mediterrani s/n - Platja Llarga). L'activitat, que és gratuïta i està adreçada a adults i infants, té les places limitades. La durada és aproximadament de dues hores. Per  participar-hi cal inscripció prèvia a través d'un formulari a l'apartat de l'agenda del web municipal (cubelles.cat).

 

Es recomana portar calçat adequat, aigua, crema solar, antimosquists, gorra, llibreta i  bolígraf i dispositiu fotogràfic.

Més informació al Punt d'Atenció Turística Platja Llarga al passeig Marítim s/n, al 93 895 25 00 / 93 895 65 31, via web a: http://turisme.cubelles.cat. Per email a turisme@cubelles.cat / turismeplatja@cubelles.cat. El seu horari és el següent: Divendres, dissabtes i festius de 10 a 14h

 

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles