Unitat Cubellenca denuncia que Junts ha intentat promoure una moció de censura

26 d'abril de 2021


El partit municipalista agraeix la lleialtat d’ERC i la negativa del PSC a la proposta, que s’hauria produït pels volts de Setmana Santa. Segons ha revelat Unitat Cubellenca, Robert Monzonis de Junts per Cubelles, hauria ofert l’alcaldia a ERC amb els vots a favor del seu grup juntament amb els del PSC i Ciutadans.

Entrevista a Josep Maria Hugué, portaveu d'Unitat Cubellenca 11

 

Unitat Cubellenca 11 ha denunciat amb la publicació d'un comunicat que Junts per Cubelles ha intentat promoure una moció de censura en contra seva. El partit municipalista ha agraït tant la lleialtat d’ERC, el grup temptat per Junts per trencar el govern de coalició, com també la negativa del PSC a la proposta, que s’hauria produït pels volts de Setmana Santa. Segons ha revelat Unitat Cubellenca, Robert Monzonis de Junts per Cubelles, hauria ofert l’alcaldia a ERC amb els vots a favor del seu grup juntament amb els del PSC i Ciutadans.

 

Ràdio Cubelles s'ha posat en contacte amb Junts per Cubelles que ara per ara no han volgut fer declaracions.

 

Reproduïm a continuació el comunicat enviat per Unitat Cubellenca 11:

 

Unitat Cubellenca 11 lamenta l’intent de moció de censura promogut pel portaveu de Junts, Robert Monzonis.

El grup amb més regidors de l’Ajuntament de Cubelles rebutja la maniobra orquestrada amb la complicitat de Ciudadanos per expulsar la formació més votada de l’alcaldia i el govern municipal.

 

Unitat Cubellenca 11, partit més votat a les darreres eleccions municipals i qui ostenta l’alcaldia de Cubelles, manifesta la seva enèrgica repulsa per l’intent injustificable de moció de censura orquestrat pel portaveu municipal de Junts per Cubelles, Robert Monzonis. La maniobra, promoguda pels volts de la Setmana Santa, pretenia desestabilitzar el govern municipal i fer fora de l’alcaldia la formació que el 2019 va obtenir 1.587 vots i sis regidors, el doble que la segona força més votada.

La moció de censura dissenyada pel president de Junts al Penedès incloïa la formació d’un govern alternatiu que passava per oferir l’alcaldia a ERC amb el vot favorable de Junts, PSC i Ciudadanos, aquest darrer el mateix partit que titlla de colpistes els presos catalans i floten autobusos per tot l’Estat amb el missatge “Indultos no”.

Des d’Unitat Cubellenca 11 denunciem aquestes pràctiques i subratllem el nostre compromís amb el joc net polític i respectuós amb la voluntat popular expressada a les urnes. Així mateix, manifestem la nostra preocupació pel fet que el representant a Cubelles de Junts Robert Monzonis, sigui també el seu president a la vegueria del Penedès. Un partit que es diu troncal a la política catalana no hauria d’avalar personatges i pràctiques fosques d’aquest estil que crèiem superades a Cubelles.

Així mateix, agraïm enormement la lleialtat al projecte comú impulsat conjuntament i en benefici de tot el poble amb ERC, CeCP i la CUP, així com al PSC que, tot i ser temptat a sumar-se a la moció de censura, la va rebutjar immediatament en considerar-la absolutament perjudicial per al municipi.

Tot i que el desenvolupament de la legislatura s’està produint dins de la més absoluta normalitat, aquestes maniobres només han servit per enfortir encara més la unitat del govern municipal conformat per Unitat Cubellenca 11, ERC, CeCP i la CUP. Gràcies, companys.

 


 • 020519 LLISTA UC 11 campanya electoral (imatge d'arxiu)
 • L'informatiu
 • RÀDIO A LA CARTA
 • ELECCIONS MUNICIPALS 2023
 • ESPECIAL BIBLIOTECA
 • Butlletins correu
 • canal you tube
 • història eleccions 1970-2019
 • des de 1981
 • col·labora
 • paulina 100 anys
 • Icone facebook
 • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
 • Carrer Colom, 7
 • 08880 Cubelles