El Prat de Vilanova tindrà zona blava aquest estiu

13 d'abril de 2021


El ple vilanoví ha aprovat aquest dilluns el projecte per regular l'estacionament d'aquest barri costaner enganxat a Cubelles.

Aquest dilluns el ple de Vilanova i la Geltrú ha aprovat encarregar a l'empresa municipal Serveis d’Aparcaments, SAM, la implantació de la regulació d'estacionament al barri del Prat de Vilanova. Aquest barri enganxat a Cubelles és l’únic de les platges de la ciutat veïna que encara no disposava de zona blava. Segons el govern vilanoví, “el projecte dona resposta a una llarga reivindicació del barri”.

Així s’ha expressat aquest dilluns en el ple el regidor de Mobilitat i Projectes i obres d'espai urbà de l’Ajuntament de Vilanova, Antoni Palacios.

La instal·lació d’un sistema de pagament per l’aparcament al Prat de Vilanova deixa a Cubelles com l’única zona costanera de la comarca del Garraf pendent de regular l’estacionament. Així i tot, la intenció del govern cubellenc és tenir a punt una zona blava marítima aquest estiu. Aquesta setmana, l'Ajuntament de Cubelles ha obert una consulta pública per recollir les propostes de la ciutadania. Les idees relacionades amb la zona blava es poden enviar mitjançant un formulari digital al web cubelles.cat fins aquest diumenge.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles