Els jardins de Casa Travé acolliran un nou joc de pistes els dies 10 i 24 d'abril

9 d'abril de 2021


Els participants a la gimcana podran descobrir els diferents elements característics d'aquest espai

Els jardins de Casa Travé acolliran un nou joc de pistes per descobrir diferents elements característics d’aquest espai. L’activitat que està programada pels dies 10 i 24 d’abril s’estrenarà aquest dissabte. Es portarà a terme en tres sessions; a les 10:30h., a les 11:00h. i a les 11:30h. 

 

Per poder participar-hi cal fer una inscripció prèvia a través d’un formulari al web de l’Ajuntament (cubelles.cat). En una entrevista a Ràdio Cubelles, Núria Jané, arvivera municipal n'ha donat més detalls.

Els participants al joc hauran de resoldre fins a 15 pistes des d'un dispositiu mòbil. Així mateix ho ha explicat l'Alexis Soto, dinamitzador d’activitats.

 

De moment, des de l'organització, s’han obert les preinscripcions per a l’activitat del joc de pistes d’aquest dissabte, 10 d’abril. Aquesta activitat, que és gratuïta, es tornarà a repetir el 24 d'abril. L’aforament és limitat i l’accés al recinte es realitzarà amb cita prèvia i seguint les mesures de seguretat marcades per la COVID-19.

 

Quins aspectes han de tenir en compte els visitants?

  • S’ha d’utilitzar la mascareta durant tota la visita als jardins. 
  • S’ha de mantenir la distància de seguretat de 2 metres amb altres visitants durant el recorregut i evitar formar grups.
  • Es controlarà la temperatura de cada visitant a l’entrada dels jardins.

Els jardins de Casa Travé també es podran visitar de manera lliure i gratuïta els dies 10 i 24 d'abril. Caldrà però inscriure's prèviament a través d'un formulari web a cubelles.cat.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles