Torna la competició esportiva i ho fa amb públic a la grada

17 de març de 2021


La regidoria d'Esports recupera els protocols d'accés a les instal·lacions pel primer cap de setmana amb totes les competicions federades permeses

Torna la competició esportiva federada aquest cap de setmana després de rebre l'aprovació per part del PROCICAT. Tot i que les federacions han establert els calendaris per a la represa anunciada per les següents setmanes, molts clubs s'han posat d'acord per començar aquest mateix cap de setmana i no esperar més.

 

Un altre de les novetats és el retorn del públic a les instal·lacions, això sí, amb restriccions d'aforament i un protocol clar per accedir-hi. Les instal·lacions a l'aire lliure tindran un aforament del 50% mentre que a les interiors es redueix al 30%.

 

La regidoria d'Esports ha publicat una resolució que detalla l'afectació de les noves mesures en el sector esportiu, en l'activitat física així com en els aforaments i els protocols a seguir fins al 28 de març de 2021.


Hi haurà un control estricte d'aforament, l'entrada es realitzarà -en el cas dels pavellons- per la porta corredissa de ferro del pàrquing. I, en el cas del camp de futbol, des de la porta d'entrada principal. Primerament, entraran els esportistes i, posteriorment, les persones acompanyants. Caldrà puntualitat per part dels acompanyants de cada grup perquè puguin accedir amb el seu responsable ja que no es podrà accedir individualment.

 

Les entrades i sortides dels recintes esportius estan senyalitzades amb marques de colors, pintades a terra. La graderia estarà degudament senyalitzada, indicant els seients que es poden fer servir i els que no, per poder mantenir la distància de seguretat entre el públic assistent. Les persones acompanyants hauran d'estar assegudes en aquests seients. No es podran intercanviar seients durant els partits i només es podrà entrar i sortir de la graderia abans de l'inici del partit i a la mitja part. Les ubicacions a la graderia estan dividides i senyalitzades per aficions, local i visitant. Un cop finalitzat el partit la persona responsable de l'entitat acompanyarà al públic a l'exterior del Poliesportiu Municipal o del camp de futbol, per tal d'esperar als i les esportistes a l'exterior.

 

Pel que fa al nombre màxim de persones que podran accedir com a públic, al pavelló 2 (vell) serà de 40 persones, mentre que tant al Pavelló 1 (nou) com a la pista exterior serà de 30. Al camp de futbol serà un total de 80 persones, mentre que l'annex de futbol 7 serà de 26.

 

La pràctica de tenis, pàdel, frontó i petanca, tant per a les persones usuàries com les escoles, si s'escau, es continuarà fent com fins ara; és a dir, pràctica normal però seguint les mesures de seguretat establertes.

 

L'accés d'usuaris a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal es tancarà a les 21:00 hores. Els usuaris que romanguin a l'interior de la instal·lació hauran de sortir de la mateixa amb el temps suficient per arribar al seu domicili abans de les 22:00 hores i complir d'aquesta manera amb el confinament nocturn decretat.

 

Escolta l'entrevista al regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cubelles, Narcís Pineda


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles