Estira i arronsa entre Robert Monzonis de Junts i Dani Pèrez de la CUP arran de les protestes

22 de febrer de 2021


El regidor cupaire ha compartit un missatge sobre els saquejos de botigues al passeig de Gràcia i Robert Monzonis considera que ho ha justificat.

Les protestes d’aquests dies arran de l’empresonament del raper Pablo Hasél han generat una discussió entre els regidors Robert Monzonis de Junts i Dani Pèrez de la CUP a twitter. El regidor cupaire hauria compartit un missatge sobre els saquejos de botigues al passeig de Gràcia i Monzonis li ha retret. Concretament, la piulada original de la polèmica diu “Violència és tenir un passeig enorme al centre de Barcelona ple de botigues per pijos. Que en una nit les rebentin totes i les saquegi la xavalada és poesia”. Mentre que Robert Monzonis ha considerat aquesta piulada una justificació per "rebentar i saquejar botigues".

 

Amb tot, Ràdio Cubelles s’ha posat en contacte amb els dos regidors i això és el que ens han dit, sentim Robert Monzonis de Junts per Cubelles, en el fragment d’una entrevista més llarga.

I aquesta és la resposta del regidor de la CUP de Cubelles, Dani Pèrez.

D’altra banda, Robert Monzonis de Junts també ha criticat la creació de la regidoria de transparència que ocupa Dani Pèrez.

Resposta del regidor de la CUP, Dani Pèrez.

Les entrevistes senceres es poden recuperar a la ràdio a la carta.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles